K A W A N

Wednesday, March 7, 2012

Wedding of Ady & Wati | 220112


سم الله الرحمن الرحيم 
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm 
 Al-salāmu'alaykum WBT.



Wedding of Ady & Wati
Date : 22 January 2012
Venue : Dewan Perdana Keramat Mall
Photo by EB Junaidi





p/s: Sejuta kemaafaan buat sahabat bloggers sekalian, sungguh kesibukan kerja begitu mencemburui diri ini untuk meng'update' blog ini.. 3 keping gambar ini untuk tatapan serta pengubat kerinduan anda semua.. Semoga kita semua dilindungi Allah SWT. Ameen..

13 comments:

zati embong said...

Eb dah jd photographer org kahwen ke skrg?hihi

EB said...

Yupp.. Im freelance wedding photographer sekarang Jat.. Tu yg jarang2 update blog tu...

Nini Hartini said...

Assalamualaikum..

Hyeee EB :)

sorry lama akak hilang. hehehe.. lama x jengah blog EB. So, akak nak maklumkan yg akak dah private blog. Jadi boleh tak kalau EB bagi e-mail Blog EB kat akak? nak invite EB jd reader... please..please.. nak paksa EB baca blog akak. kekekekekeke

EB said...

Kak Tini,

Hye Kak!!

Xpe kak.. Sya skrg ni pun busy sesngt dengan kerja kat office ni.. Da x done nak post entry baru.. Follower pun da statik da.. hehehe.. Xde da nak singgah2 blog eb ni.. huuu sedih.. Sebab eb yg da xdpt nak update entry tu yg smua pn malas nak singgah..

Oh akak nak emel ek?
Ok ni emel sya asynor@gmail.com..
Tu yg pelik tu x jmpe blog akak.. Rupanya da privatekn ek.. hehehe...
Ok nnti bgtau klu da invite ye..

Nini Hartini said...

okay EB..akak dah invite.

terima kasih :)

EB said...

Ok kak! hehehe.. thanks so much..

EZAN IDMA said...

wow! cantek!

EB said...

Ezan:
Makasi!!! ^_^

zOeY zAu YaH said...

EB semakin mantap ;)

Eyanz Azeanthy Paiman said...

whoaaa.i love photography so much!and ur photos urging me to snap photo.

anyway thanks for being my follower, i followed u here..=)

EB said...

Makasi Zoey...
Alaa biasa3 je...

EB said...

Eyanz Azeanthy:
Thanks so much..
Love photography indeed..
Thanks to you too...

didi dijoyo putra said...

artikel nya sangat bermanfaat bagi saya terima kasih
Kunjungi,Cara buat Mas kawin unik
Kunjungi,Cara buat Mas kawin unik
Kunjungi,Cara buat Mas kawin unik
Kunjungi,Cara buat Mas kawin unik
Kunjungi,Cara buat Mas kawin unik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...