K A W A N

Thursday, June 4, 2009

One Month in MOF

Salam,

Hari ini 04 Jun 2009 bersamaan dengan hari Khamis, maka genaplah sebulan saya berkerja di Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) setelah saya telah melapor diri sebelum ini pada 04 Mei 2009. Sedar tak sedar rupanya sudah sebulan lebih saya berada di tanah semenanjung ni. Alhamdullillah setakat ini semuanya berjalan lancar.


10 comments:

Adznor said...

oo..sebulan da ka ko sna 2..ooo

HELAS said...

selamat bergaji juga kawan ku hehehehe


EB said...

Anor : Yupp sebulan suda aQ dcni.. Arini sebulan 1 hari.. Hahahaha..

EB said...

Saleh : Huhuhuhu lama lg baru aQ gaji wahai shbt ku..
Ui lau ko sihat suda ko gtau aQ.. Blh aQ g jenjln jmpa korg...
Hehehe..

HELAS said...

mo pindah rumah sda aku bro.. adeiiii... pasal aku mo habis sda ne.. ada keja kosong ka tempat ko ?? ahahahahah

EB said...

Ko pindah p mana? Ko x kena ambik keja ka dtmpt ko Praktikal tu?? Ada keja kosong cni tp PTS la.. Pembantu Tadbir Sambilan.. Ko mau ka? Tp gaji hari la.. Byr bulan.. Mcm aQ keja d UMS luk la.. Tp x tau dpt trus tau mcmn.. hehehe... x pa nnti aQ tnya kengkwn aQ yg lain k..

HELAS said...

aku kna offer juga tp ko tau.. parah b.... 800 ja dia bg aku ahaks.. lawak gila...

lucu laa.... ahahah bh ko sound ja aku kalau aku terdesak ne aku follow ja tu

EB said...

Ba buli ba lau ko.. Nnti aQ usha luk k..
Sbb kwn aQ yg 1 org tu bhenti uda.. mgkn ada kekosongan..
Nnti aQ tnya k..
Napa plak dia bg ko RM800 ja??

HELAS said...

dia pandang rendah sama aku bh tu la bh adess... ambik kesempatan betul.. aku dalam 2 minggu ne menccari jg.. aku ada apply jg tempat lain.. yg dekat2 umah aku la. hehe. esoku bleh tepon

no choice mmng aku lari sana la tu B.. ah ah ah...


EB said...

o0o ok la..
X usaha luk ko..
Mana tau tetiba sngkut tmpt yg best..
Hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...