K A W A N

Sunday, June 24, 2012

The Wedding of Izudin + Zilfalinda



سم الله الرحمن الرحيم 
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm 
 Al-salāmu'alaykum WBT.



Wedding : Izudin + Zilfalinda
Date : 14 April 2012
Venue : Taman Ehsan Ibu, Rawang, Selangor
Photo by EB Junaidi




p/s: Mohon sejuta kemaafan buat semua rakan bloggers, EB dah lama giler tak update blog. Terlalu banyak kekekangan waktu yang menyebabkan EB tak dapat nak update blog EB ni. Ini pun baru saja selesai photoshoot dekat Taman Tasik Titiwangsa. Apa-apa semoga sahabat-sahabat bloggers semua masih sudi singgah ke blog yang telah lama EB biarkan ni. Buat pengubat rindu EB tempekkan beberapa keping gambar perkahwinan yang EB ambik dalam bulan April yang lepas. Semoga terhibur. Hehehe...

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

gambar yg cantik EB!

sungguh cantik =)

tahniah buat pasangan pengantin

EB said...

Makasi Anisa... hehehe..

zOeY zAu YaH said...

cantiknya !!!

EB said...

Makasi Zoey yang cantik juga.. hehehehe..

Sophie Al-Yahya said...

cantiklah gambar2 EB tangkap.

ni boleh dijadikan option ni antara photographer pilihan kalau sophie nak kahwin nanti.. =)

EB said...

Terima kasih Sophie...

Insha'Allah boleh.. Yg penting Sophie x lupa nak booking EB.. hehehehe... EB suka sngt shoot gmbr wedding...

didi dijoyo putra said...

artikel nya sangat bermanfaat bagi saya terima kasih
Kunjungi,Cara buat Mas kawin unik
Kunjungi,Cara buat Mas kawin unik
Kunjungi,Cara buat Mas kawin unik
Kunjungi,Cara buat Mas kawin unik
Kunjungi,Cara buat Mas kawin unik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...