K A W A N

Monday, September 26, 2011

Couple Photoshoot | Arul ♥ Mey


سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.


Couple : Arul & Mey
Location : Tanjung Aru Beach, Sabah
Photographer : EBjunaidi



Alhamdulillah seperti yang aku janjikan sebelum ini, 'Couple Photoshoot' untuk tatapan anda semua. Couple photoshoot ini aku dedikasikan kepada adik aku yang no.4, Arul dan girlfriend dia si Mey (Mama aku panggil dia Memey). Photoshoot ini adalah hadiah buat mereka berdua yang sedang menghadapi PJJ (Percintaan Jarak Jauh). Adik aku berada di Sabah manakala aweknya berada di semenanjung. Semoga dengan adanya album ini, dapatlah meredakan kerinduan antara mereka berdua. Semoga berkekalan hendaknya, abang mu mendoakan yang terbaik buat kamu berdua dan semoga hubungan ini terjalin dalam hubungan yang lebih serius selepas ini. Insha'ALLAH.

Mood: I'm happy for them!

12 comments:

adwafarahin said...

nice!

EB said...

@adwafarahin
Thanks!!!

Umie Artoqiemie said...

aku paling suka gambar ke-4.. ade jiwa..

zati embong said...

eB, mey sgt comel la!suka.hihi.

cik Dil said...

pic 1st..sukaaaa..^^

EB said...

@Umie Artoqiemie
Ya aku pun suka.. hehehe.. thanks umie...

EB said...

@zati embong
Ya dia mmg sngt² comel.. nnti eb post 1 gmbr lg yg btul2 comel pya.. hehehe...

EB said...

@cik Dil
Hehehe thanks Cik Dil..

adan said...

suka sgt tgk pic ke 4.. btw semua cantik bro.. jeles okay.. ni yg mau berguru ni.. hehe

EB said...

@adan
Gmbr no 4 tu sya guna b&w classic tone.. tu yg soul dia mendalam skit.. hehehe..
thanks bro.. Insha'Allah blh kongsi² ilmu..

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantiknya
mana tempat tu
nampak cam kat oversea jer ngan pokok2
=)

EB said...

@.::: Princess MOMOY :::.
Heehe di Sabah ni Momoy...
Di Tanjung Aru.. Hehehe nnti eb kuarkan lg gmbr² mcm kat obersea k..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...