K A W A N

Tuesday, September 20, 2011

Eid Mubarak Portraiture!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.


Hai sahabat semua,
Hehehe.. Semakin lama semakin tidak terusai (terurus) keadaan blog ni.
Sungguh menyedihkan bukan? Maaflah kesibukan melanda terus menerus tanpa simpati..

Okaylah sebelum aku melalut bercerita pasal benda lain, mari kita ke tujuan utama kenapa aku post new entri hari ni. Tujuannya mungkin korang dah tahu melalui tajuk utama entri ini. So sepertimana yang aku janjikan di entri sebelum ini, aku akan publish gambar-gambar sempena Hari Raya Aidilfitri family aku untuk tatapan anda semua.

Tapi sebelum itu aku ingin memohon maaf andai ada kekurangan pada gambar-gambar aku. Juga untuk makluman anda, ada gambar ahli keluargaku tiada dalam entri ini. Tak sempat nak shoot sebab camera buat hal pula. Lagipun this year my brother beraya dengan family mentua dia, so dia tak ada kat tempat kejadian. Tapi Insha'Allah I put his photo too. So lets us enjoy the photos.

My Beloved Mama
The 3rd & The 4th
The 3rd & The 4th again!
The Oldest ~ My Brother
Okaylah sampai disini sahaja entri kali ni.
Insha'Allah kita bersua semula dientri yang akan datang.
Gambar adik bungsu dan ayah tak ada dalam entri ini.

p/s: Siapa nak tengok gambar 'Couple Photoshoot'?? Angkat tangan...


12 comments:

ZWAN SABRI said...

Alaaaaaa, 4 gambar je ke? x puaslaa nak usha.. HUHU

MySuaraBlog: Open Mindedla Sikit Derr!

Faaein Talip Roy said...

waa.. mama EB nampak mudalah..

ayyu said...

wahh..cantik..terer bha c EB ambil gambr...kc bnyak banyak upload...siok mw tgk..

dan sy angkat tangan dua2 ni...mw tgk gambar couple..:D

zati embong said...

eb ikut muka mama eb.hihi

EB said...

@ZWAN SABRI
Hehehe sat g aku letak gmbr bnyk2 ya.. hehehe..

EB said...

@Faaein Talip Roy
Mama eb mmg masih muda.. hehehe..

EB said...

@ayyu
Hehehe mana ada terer..
Biasa2 ja ni..
Ba nnti pasni gmbr couple k..

EB said...

@zati embong
EH yaka? tp dOrg ckp eb ikut bapa eb.. Smpi parut2 kat kpla eb ni smua ikut bapa tau..

ayyu said...

ok ok sy tunggu..hehehe

EB said...

@ayyu
Oraitss... ko rasa mau mlm ni ka bsok?

Anisa Hang Tuah said...

kacak.

em

(:

EB said...

@Anisa Hang Tuah
Sungguh kacak haloba...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...