K A W A N

Friday, August 19, 2011

This is all because of Mary!!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.
"Salam Ramadhan Al-Mubarak"

Salam 20 Ramadhan semua, huu rasanya dah lama tak buat entri yang tak berapa nak seriuskan. Asyik-asyik entri yang serius je, bila entri dah serius dan penuh dengan fakta semakin ramailah orang tak nak bacakan.. Lagilah kalau bab agamakan, semakin bertambah malaslah orang nak baca entri terbaru dari saya kan? Apa pun, saya nak minta maaf kat semua, sebab saya sememangnya tak berapa suka nak taip pasal gosip, ataupun benda-benda yang sewaktu dengannya.. Sorry ye..

So, kepada mereka yang suka baca entri fakta saya, anda dialu-alukan untuk membaca dan berbanyak-banyak terima kasih saya ucapkan atas kesudian anda untuk meluangkan masa membaca entri skema saya. Buat mereka yang tak berapa suka nak baca, terima kasih kerana sudi singgah dan saya ingin memohon maaf sebab entri yang kamu klik, tak sepertimana yang kamu inginkan dan hanya membuang masa kamu untuk baca. Maafkan saya ye.

Di kesempatan ini juga, saya ingin meminta maaf kepada semua sebab entri terbaru daripada saya tak memberangsangkan kepada anda-anda semua, buat kebelakangan ini. Kenapa tak memberangsangkan? Mesti ada sebabnya...

Hehehe sekarang ini saya lebih banyak beristirehat di rumah mahupun di pejabat, lebih-lebih lagi selepas solat sunat Tarawih. Semua ini disebabkan Mary! Siapa Mary? Mary bukan kekasih non-muslim saya tapi Mary adalah waktu heroin dalam drama Korea yang saya tengah layan sekarang ini. Mungkin ramai yang dah tengok kot, saya yang kuno ni je kot yang belum tengok lagi.

Drama Korea yang saya tengah layan sekarang ni bertajuk, "Mary Stayed Out All Night"!!. Nanti bila saya dah habis tengok semua episod, saya buat reveiw untuk korang ok. So far drama ni tak merugikan untuk ditonton. Hehehe..






p/s: Aku nak sambung tengok Korean series ni dululah ye.. Selamat malam semua. Mohon sejuta kemaafan andai ada salah dan silap yang melukakan korang semua. Daaa Assalamualaikum.. 

p/s/s: My Korean language is getting better... hehehe..

12 comments:

saya cello191 said...

citer tu best...^^

EB said...

@saya cello191
Yupp mmg best!! Hehehe...
thanks for dropping by..

Najwa Sofwani said...

mary sgt comel :D

zati embong said...

marry me mary!hihi.

jap,bukan ke dua cite ni cite yg sama?or jat yg knfius.

EB said...

@Najwa Sofwani
Ya comel skali..
Suka rambut dia.. hehehe..

EB said...

@zati embong
Mmm x tau la rasanye same je kot..
EB dgr kawan eb sbut nama tajuk series ni pn marry me mary.. rasanya cite yg sama kot.. sbb kekdng korea ni ada 2 nama seriesnye..

Edy Zaidi said...

xtau macam mana nak menghayati cite2 korea ni...macam xleh masuk dgn jiwa

EB said...

@Edy Zaidi
Hehehe masing² pnya minat kn..
Gara-gara Korea la kami sekeluarga blh duduk menapak depan tv.. Mmg best tngk 1 family... gelak sesama.. Mmg layan la.. Tu la penangan cite korea klu Edy nak tau..

Cite dia mmg x mghampakan.. Klu pndi mghayati..

Nadhirah said...

Cerita ni best! suka tgk! mary cute! eee geram nak cubit! tak sabar nak tunggu review.

EB said...

@Nadhirah
A'aa blh thn bestla...
Ok nnti eb bt review ye..
Eb smbg drama baru lg skrg ni.. My princess..

Puteri said...

kite dah abis tengok citer ni...best..best...

EB said...

@Puteri
Yupp best..
Tp llki tu x ttp pendirian x suka..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...