K A W A N

Friday, February 18, 2011

Cap Ibu & Anak

بسم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm



Al-salāmu'alaykum semua, apa khabar hari ini? Semua okay? Kalau tak okay pun buatlah sampai okay, okay.. (Berapa banyak okay dah?)

Mesti anda semua sudah selesai melantak juadah yang dihidangkan malam ini kan. Saya tak makan lagi. Rasanya ikan yang saya rendam sebentar tadi sudah mengecut agaknya. Hahaha.. Ni la bahana Mukabuku!! Adoi.. Ok saya masak lepas entri ini selesai. Hahaha..

Sebenarnya di ketika ini saya sedang menghadapi satu sindrom iaitu sindrom rindu. Ya! RINDU! Saya sedang merindukan beberapa orang ketika ini. Rindu yang amat-amat rindu pada mereka.

Ya! Saya rindukan family saya di Sabah. Rindukan adik-beradik saya, Akak Ipar saya dan yang paling saya rindukan adalah anak buah saya Khadijah Az-Zahirah. Sudah agak lama tidak bersua muka dengan dia. Khadijah semakin hari semakin membesar dan tak lama lagi dia bakal mendapatkan seorang adik. Semoga akak ipar saya, Kak Buty dan kandungannya sentiasa dalam keadaan sihat walafiat. Insha Allah.

Anda nak tengok Anak Buah saya, Khadijah Az-Zahirah bte Mohd Aminor? Anak buah pertama dalam keluarga kami, dan juga merupakan cucu pertama kepada Ibubapa kami. Khadijah telah menyebabkan Mama & Bapa telah menjadi Atuk & Nenek.. Hehehe.. Rindu sangat-sangat kat Khadijah. Lihatlah dia, comelkan..

©2011 | Like Mother, Like Daughter
Hanya gambar yang mampu mengobat kerinduan ini dan saya panjatkan doa kepada Allah  SWT agar seluruh keluarga ku berada dalam sihat walafiat dan dijauhkan dari kecelakaan. Semoga semuanya dalam keadaan selamat. Insha Allah. 

p/s: SAYANG kamu semua....

12 comments:

Jeely jelly said...

mmg betol2 like mother like daugnter :)
sume sepesen :p

E.d.Y said...

rindu ni susah nak diubati...

Aisya Rahim said...

comel :)

EB said...

@Jeely jelly
Hehehe tu la pasal.. hehehe...

EB said...

@E.d.Y
Mmg susah diubati..
Ni Obatnya mmg kna balik je la...
Huuu..

EB said...

@Aisya Rahim
Thanks Aisya..

A.s.t.i.n.a said...

naaa kan.. fuhhhh bpaluh2 sa coba komen seminggu.. bukan juga masalah page ni mangkali maxis sa bah...

Komen sebenar: cantik baitu kakakmu ka EB? comel ohh si kecill...

EB said...

@Astina
Huu skrg sa tpksa guna manual suda ni... Huhhuhuhu...
Tpksala komen 1 1...
Oh ya.. mgkali juga la..
Sbb org lain dpt juga komen kn...

Oh tu sya pnya kakak Ipar tu.. Bini abg sa...

MiSs F.A said...

calling2 la fmli..at least hlg la sket kerinduan tu. hehe

EB said...

@Miss F.A
a'aa calling mesti calling..
Facebook.. Skype... Smua media dgunakan..
Tp lainkn feel lau face to face kn...
Btw thanks F.A.. ^^v

ctpayong said...

assalamualaikum

baju range dari XXS hingga XXL.

cantik photo & photo modelnya.

EB said...

@ctpayong
Waalaikumusalam Ct..
Hehehe tu la pasal.. Baju sama kn...

Thanks ct... biasa2 je ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...