K A W A N

Monday, February 28, 2011

GiveAway Edy | "KATA KAU!"

سم الله الرحمن الرحيم

bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm


Assalamualaikum, Ya! Aku join G|A Abang Edy plak kali ini. Mungkin agak lambat kehadiran aku untuk mengikuti G|A Abang Edy ini, dikala orang lain sudah tidak sabar menanti siapakah pemenang bertuah yang bakal mendapat hadiah-hadiah istimewa daripada Abang Edy terchenta ini. Tapi tak kisahlah, at least ada juga nama aku kat ruangan komen Abang Edy..


Ok gambar yang aku pilih curi adalah:-


©Edy | Tong sampah dah penuh kot kat Jalan 'Indah' ni..
Mudah | Ringkas | Cepat kan nak buat G|A ni. So pada sesiapa yang nak G|A ni, anda cuma perlu klik banner Abang Edy kat atas tu. Then ikut semua syarat-syarat yg diberikan okay. Good luck for you and for me.

EB tag follower EB yang ke 381 ~ Liyana

15 comments:

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

TOLONG!!..tolong like slogan saya kat website ni...cari nama Edy Zaidi..tq so much

http://www.facebook.com/mynewshub?sk=wall

cikcleopatra said...

gud luck to u too EB!!hehe.,

EB said...

@cikcleopatra
Thanks Cleo.. hehehe..

Eel said...

hoho~ good luck too ya~

EB said...

@Eel
Thanks...
You too my friend...

.::: Princess MOMOY :::. said...

all the best dear EB
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"
Comelnya HEMPEDU ULAR"

EB said...

@.::: Princess MOMOY :::.
Thanks Dear Momoy..
Best of luck in everything you do also...
Take a good rest k..

Ezay Hadry said...

gud luck jgak EB

EB said...

@Ezay Hadry
Thanks.. hehehe...

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahh...terima kasih EB
terharu plak Momoy baca

cik violet said...

EB , gudlux too ;)

EB said...

@.::: Princess MOMOY :::.
Just for you Momoy...
Momoy kena rehat tu..

EB said...

@cik violet
Thanks awak.. Best of luck for us...

bunga said...

cayokk..cayalah..good luck..

EB said...

@bunga
Hehehe.. Thanks...
Good luck to you too...
^^,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...