K A W A N

Saturday, June 4, 2011

1MAFO Model Photoshoot with MNj

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Ok hari tu pernah tulis nak kongsikan dengan korang semua pasal "1 MAFO Model Photoshoot with MNj" kat entri INI kan. So malam ni aku nak kongsikan dengan korang semua pasal event hari tu. Actually event ni dibuat sempena Perhimpunan Sejuta Belia di Putrajaya hari tu. Maaflah sebab agak lambat nak update pasal benda ni. Maaf ye kengkawan disebabkan kekangan masa semua benda terlambat nak diupdate. Semalam aku ada event lagi kat Taman Tasik Titiwangsa, "Youth Unity Model Photoshoot with MNj". Haa yang event ini pula aku akan update di entri yang akan datang okay.

Ok berbalik kepada "1 MAFO Model Photoshoot with MNj", outing ni diadakan pada hari Ahad, 29 Mei 2011 yang mana juga merupakan hari terakhir sempena sambutan Hari Belia Negara. Tapi apa yang lucunya, aku telah tersilap hari pergi outing ini. Aku pergi pada hari Sabtu, dah lah aku lambat, cuak lagi sebab aku tak jumpa-jumpa booth MAHA'Youth ni. So bila tak jumpa-jumpa juga, hati kecewa sebab kononnya tak dapat join, aku tukar plan untuk buat Candid Street Photography pula. Merakamkan gelagat manusia-manusia yang hadir membanjiri Putrajaya ketika itu. Tapi gambar-gambar candid ni, aku kongsikan di entri yang akan datanglah ye. Malam ni nak story pasal outing ni dulu okay.


So mari kita lihat sesama gambar-gambar model yang telah aku rakamkan ketika itu. Seramai 12 orang model yang terlibat dalam outing ini. Gambar ada banyak so mungkin aku akan buat Part 2. Apa-apa pun korang tengoklah dulu gambar-gambar kat bawah ni ye. Salah silap ada kekurangan semuanya datang dari diri saya sendiri bukan dari korang. Yang indah, yang cantik, yang sempurna semua itu datang dari Allah SWT. So enjoyss..

Talent: Nia Nadia Santos
Talent: Erwina Balkish
Talent: Ferya Yahaya
Talent: Neyu Shah
Talent: Qys Iryn
Okay tu dia 5 keping gambar buat tatapan anda semua. Gambar yang selebihnya Insha'Allah aku akan updatekan di Part yang ke-2. So aku nak sambung edit gambar untuk outing "Youth Unity Model Photoshoot with MNj" pula okay. Semoga berjumpa lagi. Daaa..

14 comments:

Cik Bidadari said...

eeeee... cantik camera yeak...

SoLy SoLicious said...

perghh...mantap...

Gamabr cantek+model cunss

anishamzah said...

wow model2nye sgt fotogenik. hehe

EB said...

@Cik Bidadari
Eh mana tau camera sya cantik??

EB said...

@SoLy SoLicious
Hehehe thanks..
A'aa mereka mmg freelance model..

EB said...

@anishamzah
Mereka mmg freelance model..
Hehehe thanks ye..

zati embong said...

hihi tu dia,bagus jugak ada hobi plus kemahiran cam Eb ni.adalah kerja nk d buat weekend2 cmni.hihi

::p0t pEt iLa:: said...

cantik la Eb!nice job!

EB said...

@zati embong
Hehehe mengisi masa lapang..
Ni la hobi eb hjng minggu..
Klu xda outing eb akan kuar sendiri utk candid street sOrg2 pula.... hehehe...

EB said...

@::p0t pEt iLa::
Hehehe thanks Ila..
Nak shoot ila plak pasni blh x?

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

waaaa....cantik gilaa EB...
bile bole shoot liya for free pulak ni? hehe

:)

EB said...

@☂ LIYA LIYOO ◕‿◕
Blh je.. Liya duk mane??

zOeY zAu YaH said...

jeles ok! hehe

EB said...

@zOeY zAu YaH
Nak juga ek??
Alaaa jgn la jeles.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...