K A W A N

Tuesday, June 21, 2011

Thanks Cik Dil For The Cute Doodle

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Assalamualaikum, selamat pagi semua..
Heee.. comel tak doodle ni? Comel kan.. Haaa.. kalau korang nak tahu doodle ni dibuat khas untuk EB tau. Hee.. Siapa yang buatkan? Haa tengok kat gambar doodle tu, ada link blogkan. "Kerana Manisnya Epal" atau lebih tepat lagi http://semanisepal90.blogspot.com/ adalah orang yang bertanggungjawab membuat doodle untuk EB. Dan untuk menambahkan lagi tahap kecemburuan korang kat aku, doodle ini telah dibuat khas untuk EB dengan penuh kasih sayang tau! 

Ribuan terima kasih EB ucapkan kat Cik Dil kerana berhempas pulas menyiapkan doodle yang comel ini untuk EB. Terharu sesangat sebab tak sangka Cik Dil sanggup buatkan doodle untuk EB, walaupun tanpa permintaan daripada EB. Terima kasih atas hadiah yang sweet ini. Apa-apa pun memang kena sayang Cik Dil ketat-ketatlah lepas ni. Tapi memang dah sayang kat Cik Dil bertubi-tubi juga.. Butang baju tu tak ada kira halallah tu. Butang baju tu transparent tu yang tak nampak tu.. Hehehe... 

So korang yang nak tengok lagi doodles yang comel-comel bolehlah tengok kat blog Cik Dil di laman blognya "Kerana Manisnya Epal". EB juga difahamkan yang Cik Dil Insha'Allah akan buat tutorial bagaimana nak buat doodle ni nanti. Jadi sama-sama kita nantikan tutorial tu okey. Nanti bolehlah ramai-ramai buat doodle. Mesti semua comel-comel macam yang Cik Dil buatkan untuk EB ni.  Mata EB molat, EB suka. Hehehehe.. Fighting Cik Dil!!


p/s: Tadi ada pengumuman mengenai kematian salah seorang anak kepada kakitangan di kementerian saya ni. Jadi marilah kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah. Al-Fatihah.... Amin..

16 comments:

Cik Bidadari said...

baju melayu jambu..... heeeeeeee

EB said...

@Cik Bidadari
ghihihihihihi tau xpe...

khairul said...

smart

EB said...

@khairul
Dah blh guna utk kad raya da bang hehehe..

cik Dil said...

hehee..sesama..

iPai said...

doodle cantik laa ..

n link tuh kan, asik tak klua je .. dah 2,3 kali tekan .. tp cam takleh view je .. cuba eb tgk sat

cik Dil said...

@iPai: link tu slah laa..yg betul, semanisepal90.blogspot.com

iPai said...

haa , patut pon kan ..

zati embong said...

Al Fatihah utk arwah.

hihi,alahai comelnya.cam Eb.hihi

EB said...

@cik Dil
Sama² kasih... ehehehe..

EB said...

@iPai
Heee crdt tu Cik Dil iPai..
Smua ni kerja tngn dia.. hehehe..
Oh slh ek.. Xpe eb da btulkn da tu...

EB said...

@cik Dil
Sorry eb slh letak link..

EB said...

@iPai
Sorry ye... hahahha

EB said...

@zati embong
Al-Fatihah...
Amin..

Thanks Jat..

Hehehehe sejibik mcm eb,.. ehhehe..

tat!n said...

nk jugekkk!!hehehe.*tak malu*

EB said...

@tat!n
Tatin kena minta dgn Cik Dil la nmpknya.. hehehe..
EB x pndi.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...