K A W A N

Thursday, June 9, 2011

I'm Flying!!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Sorrylah mood nak balik kampung dah membuak-buak jadi korang layanlah gambar-gambar udara aku ni okay. Hehehe.. tak nak cakap banyaklah. Korang tengoklah gambar-gambar kat bawah ni ye. Kalau ada penambahbaikan korang tegur-tegurlah ye. Jangan malu jangan segan. Kritikan itu baik untuk peningkatan mutu gambar saya.






p/s: Sesiapa yang ada pengalaman manis/pahit pasal naik kapal terbang ni sila-silalah kongsikan dengan saya ye..



18 comments:

SoLy SoLicious said...

terbaik la !!!

BlueberrY CheesE said...

suka gambar 1st. cantik!! ^^

aeda said...

cantikla...

Fay said...

EB.. mcm mana nak amek gmba cantik2 gitu? huhuhu

EB said...

@SoLy SoLicious
Makasi Soley2...

EB said...

@BlueberrY CheesE
Thanks awak..
Gmbr 1st n last je yg rajin d edit..
yg 2nd n 3rd da mls da..
Btw thanks so much..

EB said...

@aeda
Thanks Aeda..

EB said...

@Fay
Mcmn?
Timing.. Focus.. Alert... Setting.. Calming..
Shooting...

nGiau said...

saya like gmbr yg ptama!:D

Sufy said...

Bustan Eropah tu dmana abg ebi?mcm nice seja tempat tuh..ngeee :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantiknya
gambar terakhir paling momoy suka EB =)
Korang pernah main game ni?"
Katak Puru boleh dimakan???"

shazika said...

lawa lah gambar2 tu semua. :)

EB said...

@nGiau
Hee like jgn x like.. Thanks ah..

EB said...

@Sufy
Oh tu d tmn saujana hijau tu..
Klu mau tngk lg gmbr-gmbrnya tngk entri tmn saujana hijau disitula tu kawasannya..

EB said...

@.::: Princess MOMOY :::.
Heee thanks momoy..
Eb pn suka jg...

EB said...

@shazika
Hehehe terima kasih..
Lps ni akan ada lebih bnyk gmbr lawa2 lg..

iPai said...

Berani saya komen dengan post balsan

Pengalaman paling buruk naik kapal terbang

EB said...

@iPai
Huuu nasib baik korang xda papa kn..
Syukur alhamdulillah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...