K A W A N

Thursday, June 16, 2011

I'm Back!!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Mohon sejuta kemaafan kepada anda semua. Sorry sebab tak terupdate blog dan komen-komen korang semua lambat aku reply. Apa-apa pun kini aku dah kembali untuk memeriahkan dan menceriakan semula blog yang korang dan aku rindui ini. Sekali lagi ampun maaf dipinta atas kesulitan ini. Sorry ye korang semua dan sorry ye Cik Dil!


Entri ringkas ini sekadar pemberitahuan bahawa saya telah kembali semula ke tanah semenanjung untuk menjalankan tugas yang menjadi sumber rezeki saya dan akan terus menconteng dinding blog saya ini untuk bercerita dan berkongsi dengan anda semua. Insha'Allah selepas ini andai masa tidak mencemburui dan saya mempunyai kelapangan waktu, saya akan updatekan entri-entri baru dari masa ke semasa. Saya akan hidangkan anda dengan pelbagai juadah cerita dan resipi gambar yang menarik selepas ini.

Okaylah saya nak berehat dulu ye. Cik Dil dah beriya-iya suruh rehat tadi. Siap suruh iron baju esok pagi je. Hehehe.. Ok Cik Dil roger that! Okay cau! Assalamualaikum..

14 comments:

cik Dil said...

good.. p rehat..^^

mOon jOhari said...

...selamat kembali EB....
:)

EB said...

@cik Dil
Yeap da rht da.. hehehe...

EB said...

@mOon jOhari
Hehehe makasi...
Slmt berkarya bt kmu..

wa khairul onggon said...

Selamat kembali... :)

EB said...

@wa khairul onggon
Hehehe.. thanks onggon..
Blum puas lg ni.. Mau balik lg ni.. minggu dpn Insha'Allah teda halang balik lg kali..

khairul said...

welcome back bro !

EB said...

@khairul
Hehehe thanks bro..
Bro nak panaskn enjin smula ni..
Huuu..

Nurr Kasih said...

welcome back :D

iPai said...

selamat kembali ...

EB said...

@Nurr Kasih
Hehehe thanks sorry lmbt rply..

EB said...

@iPai
Thanks pai.. Sibuk btul aku lately...

Sophie Al-yahya said...

EB kerja kat mana ya sekarang?

EB said...

@Sophie Al-yahya
Oh EB kerja kat Kem.Kewangan Sophie..
Kat Putrajaya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...