K A W A N

Thursday, June 2, 2011

Heliza Helmi | Panggil Nama Aku!!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm


Al-salāmu'alaykum WBT.


Actually aku dah benar-benar ngantuk sekarang ni. Walaubagaimanapun, demi tidak mengecewakan semua orang dan tidak menyebabkan followers dan bloggers yang lain tak mau singgah ke  blog aku. Maka sebelum aku beradu, aku nak korang teka apa yang special dalam gambar kat bawah ni. Siapa yang dapat menjawap dengan tepat, aku akan berikan hadiah. Apakah hadiahnya? Nanti esok pagi aku beritahu apakah jawapannya okay? Tunggu hadiahnya sangat-sangat special tau. Hehehe.. So korang layanlah dahulu gambar kar bawah ni okay.. Jangan lupa cari apa yang special tu okay..




p/s: Selamat Malam semua!! ^^v

12 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

wah~ dpt signature heliza! umm~ EB pegi mjlis perasmian album baru dia kot.. :P

Nini Hartini said...

To EB,

Salam Sayang

Heliza Helmi.

cehceh...minat heliza upenye

mOon jOhari said...

heliza chumil...

zati embong said...

apa yg special?

haruslah kata2 dr heliza itu utk Eb.

EB said...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥
Heee mana tau ni???

EB said...

@Nini Hartini
Salam syg.. hEHEHE..
Akak x nak bg salam syg kat sya jg ke? Nak sign hehehe...

Nnti eb story ye...

EB said...

@mOon jOhari
Yupp mmg chomel...
EB suka mata dia bulat.. hehehe..

EB said...

@zati embong
Aiksss.. hehehe...
Ye ke?? Nnti EB bt entry khas ke..
Entry ngtuk x best... hehehe

eyqa amin said...

heliza helmi???
ooomaigod!!!!!
eb jmpe dye kew??
jeles2 =.='

cantekk said...

wah...best nye menatap keindahan wajah heliza ;-)

EB said...

@eyqa amin
Yupp eb jmpa di f2f.. hehehe...
Sila jeles ye.. hehehe..

EB said...

@cantekk
Hehehe tu la nye.. tp xda la mnatap lama2.. jap je... hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...