K A W A N

Saturday, June 18, 2011

I Heart Her!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Dulu aku pernah berjanji benda ni kat korang semua, so dikesempatan ini aku nak lunaskan janji aku kat korang semua pasal benda ni. Sebelum tu aku nak minta maaf sebab baru terupdate  blog aku ni. Bukan aku tak nak update tapi ada benda yang perlu aku settlekan terlebih dahulu. Sorry ye.. Ok straight to the point, aku nak kongsikan dengan korang gambar kekasih baru aku (aku pernah cerita dalam entri INI).

So inilah kekasih hati aku yang baru, yang lahir pada 17hb Mei 2011 di Ranau, Sabah. Dengan lafaz bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm aku mempersembahkan gadis yang cintai, Fatimah Syarha Az-Zahra bt Mohd Aminor..


Orang Lama | Orang Baru
Sorry, I nak tidur dulu.. Penat u..
Daddy, he is my uncle right??
Aku berlindung untuk anak ini dengan kalimat Allah Yang Sempurna
dari segala gangguan syaitan dan gangguan binatang serta
gangguan sorotan mata yang dapat membawa akibat buruk
bagi apa yang dilihatnya. (HR. Bukhari)


p/s: Sorry guys for the delay update.. So so sorry and I really meant it..

18 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comel!

aeda said...

comel betul...

EB said...

@Anisa Hang Tuah
Hehehe thanks Anis..
Dia baru ckup sebln..

EB said...

@aeda
COmel mcm uncle dia kn Aeda.. hehehe..

Cik Bidadari said...

nama yg indah,... permata hati Rasulullah... semoga menjadi permata hati keluarga awak EB...

EB said...

@Cik Bidadari
"Permata Hati Rasulullah"

Insha'Allah Cik Bidadari..
Sama-sama kita doakn untuk si kecil ini..
Amin..

Terima kasih..

::p0t pEt iLa:: said...

heeee...sungguh comel :)

bunga said...

comel..suka baby..

Sufy said...

comel betul abang Eb...;)

EB said...

@::p0t pEt iLa::
Hehehe mmg comel ila.. Geram ni tngk pp dia.. huhuhuu..

EB said...

@bunga
EB pn suka baby jg.. Sngt2 wangi dan comel..

EB said...

@Sufy
Comel mcm abg EB kn.. hehehe...
Makin ramai da anak2 buah kta ni.. hehehe..

Sophie Al-yahya said...

suka gila gambar kedua yg tangan pegang kaki baby.. =D

iPai said...

comel ye dia

EB said...

@Sophie Al-yahya
Hehehe eb pn suke yg tu jg..
Sbb mksdnya sngt2 mdlm...
Thanks for dropping by Sophie..

EB said...

@iPai
Hehehe ya sngt2 comel ni...
Bikin geram.. huhuhuhu..

Nini Hartini said...

anak snediri bila? hehe

EB said...

@Nini Hartini
Tngu eb kawen dulu ye kak.. hehehe..
Blum kawen lg jd xda lg la anak sendiri.. Anak buah sendiri da ada da... hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...