K A W A N

Tuesday, July 26, 2011

Bridal Outing | Iman ♥ Amar

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Ok hari ini aku ingin menunaikan janji. Sebuah janji yang aku pernah janjikan pada entri ini ~ Bridal Outing | Taman Botani, Putrajaya. Alhamdulillah aku punya masa untuk melangsaikan janji aku untuk anda semua. Walaupun sebentar lagi ada bacaan Yasin dan Tahlil di aras aku ini. Namun aku hendak juga menunaikan janji, aku takut terlupa lagi. So hari ini aku akan paparkan gambar-gambar semasa outing tersebut. Mungkin tak semua tapi ini adalah antara sebilangan gambar yang menarik untuk dilihat. Moga-moga kepada yang belum berkahwin seperti aku mempunyai semangat yang jitu untuk berumahtangga selepas ini. Insha'Allah. Jom layan gambar..

Oh sebelum itu, pasangan yang dipertanggungjawabkan kepada aku untuk menghasilkan potret mereka ini adalah saudari Iman Nurdian dan saudara Amarruddin Khalid dan mereka telah dicantikkan dan dihensemkan oleh Jurusolek aka MUA, Kak Masliana. Terima kasih atas segala kerjasama yang diberikan. I ♥ you all...







So guys, what you words??
Ada sesiapa yang nak tempah saya untuk majlis perkahwinan anda? Hehehe...

Ok FYI, saudara Amar bukanlah talent yang sepatutnya digandingkan dengan saudari Iman. Oleh kerana, talent yang sepatutnya digandingkan dengan beliau tidak dapat menghadirkan diri atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan makanya saudara Amar (BF) beliau terpaksa mengantikan tempat talent tersebut. So sila abaikan kasut pahlawan moden yang dipakai beliau jika anda semua perasaan ada sesuatu yang ganjil dalam beberapa keping gambar yang saya paparkan disini (rasanya sekeping je kot..). Harap maaf atas kesulitan tersebut. (Dah namanya bidan terjunkan.. hehehe..)

So sebelum mengundur diri untuk ke Majlis Tahli tersebut, ampun maaf dipinta andai ada sesiapa yang pernah tersinggung atau disinggung sepanjang saya berkarya dan berblogging disini. Ampun maaf seikhlas hati, andai ada kekasaran bahasa mahupun terlanjur tingkahlaku yang tidak sopan daripada saya. Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua sahabat-sahabat bloggers... 

p/s: Tak sabar nak puasa....

19 comments:

shaFazie said...

like..like..
cntek sgt pic nie + pulak pengantin yg yg sweet2..:)

shaFazie said...
This comment has been removed by the author.
EB said...

@shaFazie
Heee.. Alhamdulillah...
Yupp pengantin mmg sangat² sweet.. Even en.Amar pada mulanya agak sedikit kaku.. lama² kelamaan dia semakin menyesuaikan diri.. Crdt to his lovely GF.. heee.. ^^

cik Dil said...

tgk gmbar kawen..terus rasa nk kawen..heehheh

nong said...

Cik Dil rasa nak kawen, aku plak rasa makin berdebar nak kawen..haha

EB said...

@cik Dil
Oh Cik Dil sila lah kawen...
Da blh da tu.. kn da ada abg syg.. hehehe..

EB said...

@nong
Jd nong ada sudah ko pnya OP? Bila ko mau kawen tu?

nong said...

haha..teda lagi ba EB..tapi perasaan tu mngatakan harinya makin dekat² plak..haha

EB said...

@nong
Hehehe biasala tu.. X sbr menempuh hari yg mendatang.. Jd ko booking aku la ni utk majlis ko?? hahahahha....

nong said...

hehe..dalam perancangan memang aku maw booking Mr.EB jd putur grapi aku nanti..hehe..dy setuju nda setuju teda la pun..haha..ba atur la cas² tu arr..haha

EB said...

@nong
Hehehe ok ba kalau ko...

muhamad hanif said...

cool,

ajar aku boleh ? serius,


style lah !

EB said...

@muhamad hanif
Alhamdulillah..
Mmm blh jer.. xda masalah punya..
Bla nak bljr?

cantekk said...

salam!! ;-D
beb, ase nye aku nmpak kau tadi kat pasar tani,,
pakai kmeja purple kan...dgn kmera
tp takut lak nk tegur...

EB said...

@cantekk
Waalaikumusalam...
Klu gmuk aku la tu...
Hahahaha.. apasal x tegur?? hehehe..
Tegur je xperlu byr pn.. hahaha..
Oh awk mesti yg cantik tu kn.. hehehe.. Rase²nye sya ada gmbr awk x??

melissa saidin said...

saya mau heheh...

EB said...

@melissa saidin
Buli ba.. Bagitau ja bila.. hehehe... Nnti kita planning apa theme mau.. hehehe...

cantekk said...

hihi...nk tegur dah, sipi2 je,,, pasal lalu sebelah jek kan ;-D
tanak kaco Eb nk amik gambo..
next time mebe lau tsempak lagi..

EB said...

@cantekk
Ada pndng² x.. Eb ada pdng awk x?
Mm mesti awk yg cantek ni kn.. hehehe.. Alaa len kali tegur je.. Blh eb suru jd talent eb.. blh pose² bagai kat pasar tani..

p/s: smlm p cari udang n epal ijau.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...