K A W A N

Monday, May 2, 2011

Aku Feed Up!!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Hai semua.. Apa khabar? Aku rasa dah lama aku tak mulakan ayat dengan bertanyakan khabarkan. Yela ayat lazimkan, so kekadang jadi boring hehehe. So korang buat apa sekarang ni? Aku teramat-amat boring sekarang ini. Sudah 2 movie China aku abiskan. Nak tengok lagi tapi dah rasa muak. Korang ada papa cadangan tak?

Tadi sekali lagi aku cuba untuk membeli tiket secara online dan buat kesekian kalinya juga gagal. Aku pun tak tahu kena. Nak tengok Fast and Furious 5, tiket asyik sold out ja. Ada pun tempat duduk yang tak best. So tukar kepada Thor, Thor pun 2x5=10 juga. Aku tak tahu kenapa asyik failed je transaksi aku dari tadi. Setelah banyak kali gagal, mood nak menonton pun dah hilang. Aku dahlah malas nak berbaris nak beli tiket. Deng!

So untuk menghilangkan kebosanan, maka aku pun editlah sekeping gambar ni. Secara tidak langsung boleh menjadi terapi untuk aku tersenyum sendiri. Tapi aku pasti kalau korang tengok gambar ni, korang pun pasti akan rasa tenang. Nak tahu apa gambar tu? Ok jom tengok gambar kat bawah ni:-


So korang rasa gambar ni lawa tak? Tenang tak tengok gambar ni? Kalau tak cukup tenang nanti aku try upload lagi gambar yang lebih menenangkan. Hehehehe.. Oraits.. Tu je buat kali ini. Aku nak minta cadangan korang ni, nak buat apa ni ha? Aku dah boring gila dah ni..

p/s: Nak p shoppinglah, mereka kata itu terapi.. Betulkah?

24 comments:

zeeck said...

xtenang sangat gambar nie...sebab slalu nye maghrib mak aku suh masuk umah...jangan men kat luar :D

ce amik gambar yang terang dan ijau~~ i love green~ ahahaha

btw gambar nie aku rase cun da!! :D

cik Dil said...

ntah..
ni msti eb xtngk crita senjakala nii..x bolehh kuar time senja2..hihii..
shantek laa gmbr tuuu

EB said...

@zeeck
Hehehe.. Kbtulan Eb berada ditepi masjid smntara menunggu maghrib.. Rasanya x slhkn ambik.. hehehe..
Oh Green ek.. Ada-ada.. Klu koleksi alam yg kaler green bnyk sesngt.. Xpe nnti EB upload.. hehehe..
Thanks ye..

EB said...

@cik Dil
Hahaha.. EB x tengok lagi..
Best ke? Ce cite ce cite.. hehehe..
Oh x blh ek.. Jadi x blh la kuar ke masjid ni????
Shanteeek mcm Cik Dil kn.. ehhehe...

saya gemuk saya comel..^^ said...

apa kate upload gmbor budak gemok..lg tenang kot..ngeh3=p

EB said...

@saya gemuk saya comel..^^
Haa bak sini gmbr bdk gmuk tu.. Hehehehe..

zeeck said...

cun!! im green~ did u?? :D

cik Dil said...

shantek macam cik Dil.???
*blushing
p masjid boleh, tp x bolehh kuar maen..crita tu x best..xyah tengok la..crita antu, tp dil sempat ngantukk..heheh

eyqa amin said...

shopping???sy suke sgt..............
jom2 p shopping....
heh

zati embong said...

tenang kalau hijau2 Eb.hihi

nGiau said...

kalau saya, menenangkn fikiran tu..tida juga. tapi, tu gambar mmg lawaa la..thumbs up for u EB!

EB said...

@zeeck
Yupp me too..
Actly bnyk gmbr dlm ni yg greeny semuanya..
Klu rajin cari la.. hehehe..

EB said...

@cik Dil
Hehehe x nak tngkla... Bnyk sngt dah tngk cerita hntu ni.. Nnti iman tergugat pula.. Cukupla skadar kita tahu n pcaya benda tu ada.. Tp EB x pcaya ada hantu.. Hantu xda tp Syaitan ada.. Hantu tu manusia yg slalunya jd hantu..

Yupp shanteekk.. suke suke...

EB said...

@eyqa amin
Hehehe EB da shopping da td..
Tp bukan shopping baju ke apa ke..
EB shopping barang dapur n bilik mandi yg dah habis..
Hehehe.. tu kira shopping jg kn.. hehehe..

EB said...

@zati embong
So sunset ni nak ckp apa ek kalau x tenang..
Actly klu nak feel ketenangan itu kena duduk n tngk matahati tu tbenam tu mmg tenang n kita akan teruja bila mlihat kebesaran Allah ni... x gtu?

EB said...

@nGiau
Xpala.. Tenangka tidak ka yg pnting lawa kn.. hahahaa..
Thanks ah...

.::: Princess MOMOY :::. said...

tenangnyer
EB memang talented
ORI-KESHI | Kawaii Eraser Maker"
Cara Test Kualiti Keyboard Komputer Korang"

EB said...

@.::: Princess MOMOY :::.
Hehehe.. OH terima kasih Cik Momoy yg cantik jelita..

storyfromme said...

shopping memang terapi terbaik.

EB said...

@storyfromme
Hehehe tau xpe.. Tadi baru je online shopping.. Huhuhuhu x blh nmpk barang kamera ni.. Bhya..

zydande said...

comel...=)

EB said...

@zydande
Hehehe apa yg comel?
Thanks bro....

sirap merah said...

waaaa..tenang3.. heee

EB said...

@sirap merah
Waaa terima kasih... Terima kasih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...