K A W A N

Sunday, May 1, 2011

My 600 Spartans!!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Assalamu'alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh.

Yeah!!! My 600 spartans finally reveal!!
Sorry to my 600 spartans because I took a lot of time to do the entry for you.
So entry petang ni adalah untuk memperkenalkan follower aku yang ke-600.
Tapi sebelum itu aku ingin memohon maaf kepada follower aku yang ke-600 ni sebab lambat sangat buat entri pasal kamu. So setelah selesai mengedit gambar kamu yang comel itu maka di petang yang indah ini aku akan uar-uarkan kepada semua KAMU, follower aku yang ke-600.. Yeah!!! 


So ini dia Cik Ngah, follower EB yang ke-600!!! Yeah..
Comelkan dia. Gambar ni masa dia kat London dulu. Hahaha tipu je..
Jadi EB nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Cik Ngah kerna sudi menjadi rakan blogger EB dan paling penting Cik Ngah bertuah menjadi follower EB yang ke-600. Terima kasih bebanyak. EB minta maaf EB tak ada hadiah yang special macam blogger-blogger lain untuk follower mereka. Hehehe. Tapi anggaplah entri ini sebagai hadiah buat perkenalan kita ye Cik Ngah. Insha'Allah kalau ada rezeki lebih bolehlah kita jumpa dan EB belanja ternak lemak okay??


So kepada rakan blogger yang lain atau siapa sahaja yang terbaca entri ini, bolehlah kiranya anda ke blog Cik Ngah ini untuk berkenal-kenalan dengan beliau. Jangan risau Cik Ngah ni peramah orangnya (mana ada blogger yang sombongkan.. hehehe..) Selain itu, korang kalau nak belajar memasak atau tak tahu nak masak apa, haaa korang pergi blog Cik Ngah, ada bermacam-macam menu masakan yang dia kongsikan. Tak caye?? Pegi terjah!
Selain tu banyak juga kisah hidup Cik Ngah yang dia kongsikan yang best untuk dibaca.

Kalau korang nak berkawan dengan Cik Ngah anda semua boleh add beliau disini:-

p/s: Thanks so much Cik Ngah. I'm sorry for the delay entry..
p/s/s: Nak pi panjat bukit dulu.. Nak tembak sunset.. Nak join??

14 comments:

cik Dil said...

bila nk buat entry psl dil??jeles nii..hehhe

♥♥Cikngah♥♥ said...

TQ EB :)

nGiau said...

wah! tahniah!:DDD

EB said...

@cik Dil
Alaaa si mera dil jeles..
Xpa xpa nnti EB buat juga tngu masa yg sesuai ye..
Alalalala ciannyer.. Jgnla jeles.. Cik Dil ttp dhati..

EB said...

@♥♥Cikngah♥♥
Alaa kecik pnya hal la..
EB yg ptut say thanks..
SOrry tau sbb lmbt sngt..
sOrry juga klu gmbr x brapa nak elok...

EB said...

@nGiau
Hehehe terima kasih.. terima kasih...

Dea said...

wahh thniah2..;)

EB said...

@Dea
Makasi makasi.. heehee...

zati embong said...

ramainy follower Eb..hihi

EB said...

@zati embong
Mana ada ramai skit je..
Org lain lg ramai.. Ribu riban..
Tp x kisah.. Yg pting bkawan..
Jgn blawan suda..

storyfromme said...

tahniah!

EB said...

@storyfromme
Heee terima kasih...

♥♥Cikngah♥♥ said...

ok je gmbr2 tu :)

EB said...

@♥♥Cikngah♥♥
Hehehee ok la lau mcm tu..
Gmbr tu mmg ok tp editingnye?? Hehehe.. Gmbr tu milik Cik Ngah bukan eb.. hehehe... btw thanks Cik Ngah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...