K A W A N

Tuesday, May 3, 2011

Sakit Mental!!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Hehehe tajuk entri bukan main lagikan. Sorry guys bukan nak jerat korang dengan tajuk entri yang bukan-bukan tapi memandangkan esok aku akan mendengar ceramah mengenai "Sakit Mental". So entri ini kira nak inform kat korang semualah. Bukan apa kesian kat sahabat-sahabat bloggers yang nak baca entri terbaru daripada blog aku ni tapi buka-buka je tak ada apa-apa yang baru. So tak bestlah kan macam tu. Jadi supaya korang tak tertunggu-tunggu dan bosan tak ada entri baharu, so malam ni aku updatelah okay.

Pasal ceramah "Sakit Mental" ni nanti lepas dah dengar barulah aku kupas pasal ceramah tu okay. Yela tak dengar lagi macamana nak kupas. Sebenarnya aku dah ngantuk sekarang ni. Tak tahu kenapa, awal pula aku ngantuk malam ni. Selalunya jam 1.00 pagi baru reti nak tidur. Mungkin penat sebab terlalu banyak gambar yang perlu di edit. Hehehe korang ingat edit gambar ni tak penat ke? Mata dan otak lah anggota yang paling penat. 

So sebelum aku meminta diri untuk beradu, bukan nak beradu tenaga tapi aku nak tidur. Aku hidangkan korang semua dengan sekeping gambar untuk sajian tengah malam ni. Oraitss.. Oh sebelum tu, gambar ini sebagai ganti kepada gambar penenang hari tu dalam entri INI. Memandangkan gambar dalam entri itu tak cukup tenang, jadi gambar ini adalah gantinya. Semoga kalian semua tenang sentiasa. Okay! Selamat MALAM!

Alamanda  | Putrajaya

p/s: Jat | Cik Dil | zeeck | NgiauBudak Gemuk | Momoy | gambar ni menenangkan tak??

21 comments:

cik Dil said...

ahaaa..tenanggg..^^^^
dil baru abis exam..epyy^^

Ayie said...

sakit mental layan keje menimbun.. hahaha

zeeck said...

yeah~ im with cik dill!!! :DD abih da finalo exam...ahahahhaa

cantik!! tenang~ :D cool owh~

EB said...

@cik Dil
Hehehe nnti bg yg paling tenang lg pasni.. hehehe... Tungguuuu...
Yahooo.. blh la dating pasnikn..
I'm happy for you.. hehehe..

EB said...

@Ayie
Kalau kojo mmg smpi bila² kn abisnye.. hehehe sabar noh...

EB said...

@zeeck
Yehaaaaaa..
Blhla bjimba²..
Alhamdulillah....

Hehehe terima kasih...

rara_ibnu said...

tenang2~~~~rara baru abes exam..yeayyy!!!no more mental pressure..hihihiih

rara_ibnu said...

tenang2~~~~rara baru abes exam..yeayyy!!!no more mental pressure..hihihiih

budak ice said...

sakit mental? cambes je tajuknye..hehe..bminat nk tau gak :P

* thanx foLo ice. ice da foLo cni gak ;)

EB said...

@rara_ibnu
Alhamdulillah....
Skrg waktu bjimba²la kn.. hehe..

EB said...

@rara_ibnu
Jd balik kg la ni???

EB said...

@budak ice
Ye mmg best nnti Eb kongsikan ye..
Tnu entri yg seterusnya...
Btw thanks follow eb...

nGiau said...

canteeekkk!:D

zati embong said...

tenang2.rasa nk panjat je pokok2 2 xpun dpat guling2 bawah pokok pun dah ok! O.o

EB said...

@nGiau
Hehehe makasi makasi...

EB said...

@zati embong
Actly EB da tlps musim luruh da..
Skrg ni daun baru tumbuh tu la hijau gila..
Cantik kn..
Guling jgn x guling...

mOon jOhari said...

wlpn EB x tnya kat mOon, mOon nk jwb jgk soklan last 2...pic ni x menenangkan tp merisaukan...npk mcm nk hujan...2 amat merunsingkan penunggang motorsikal mcm cik mOon...hehehehe

EB said...

@mOon jOhari
Hahaha mmg time ni nak hujan daH..
So 2 in 1 la mksdnya..
Ada ketenangan ada ketakutan..
Bgs Moon dpt tngkp apa yg ada dlm gmbr ni.. Sbnrnya EB mnunggu sepa yg perasaan akan keadaan ini.. hehehe
Bagus!!

storyfromme said...

tenang je tengok gambar pokok tu.

EB said...

@storyfromme
A'aa sbb daun pokok tu baru je tumbuh.. Tu la pasal kalernye sngt² lawa.. klu duduk bawah pokok tu lg best smbil baca buku.. Waaa..

EB said...

@storyfromme
A'aa sbb daun pokok tu baru je tumbuh.. Tu la pasal kalernye sngt² lawa.. klu duduk bawah pokok tu lg best smbil baca buku.. Waaa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...