K A W A N

Friday, May 6, 2011

Segmen Kerana Manisnya Epal | Susun & Menang

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Di kala mata ini mula redup, mata yang kecik semakin kecik, aku gagahi juga untuk menyiapkan entri bagi sebuah Segmen yang difikirkan oleh Mera Dil or yang betulnya Cik Dil yang sweet. Ok apa segmen yang aku bersusah payah sangat nak buat ni?? Actually tak susah mana pun aku saja suka menyusahkan diri sendiri. 



Kat atas ni header penganjur segmen ini, Cik Dil nama diberi. Nama panjang ada tapi malaslah nak bagitahu korang semua. Nanti korang potong line aku. Hehehe. Okay segmen ini tajuknya sama seperti tajuk entri ini "Segmen Kerana Manisnya Epal:  Susun dan Menang". So kalau korang rasa-rasa tergerak hati nak join segmen ini, korang boleh klik header kat atas tu atau kat nama segmen yang aku kaler hijau ni, okay.

So jawapan aku bagi segmen ini aku tak nak bagi ringkas-ringkas macam tu saja.
Oleh kerana segmen ni Mera Dil yang buat jadi kenalah special sikit.
So ini jawapan aku:-


Inilah jawapan EB ye Cik Dil!!
Salah pun kena bagi betul juga tau sebab EB nak hadiah!! Hehehe.. 

EB nak 2 orang ni join segmen ni, hahaha:-

Expired Date:
Tuan punya blog rahsiakan!


p/s: Adoi ngantuknye... Cik Dil kena bagi EB menang tau! Hehehe..

14 comments:

cik Dil said...

yeyeee..en eb join..ni syg lebihh ni kat en eb..hahah.tq join tauu..^^

EB said...

@cik Dil
Hahaha tkebil-kebil mata eb tau.. hehehe..
Syg lebih kmu jg.. yeah!!!

Ayie said...

gud luck bro.. ^^

zati embong said...

susun2 ape 2 Eb?hihi

good luck Eb!

Alin Meli said...

Hahaha.Taw-taw je memang tak pernah join contest. Baiklah! Akan ku cube!Tanx for tag, Eb!

EB said...

@Ayie
Ahaks.. Thanks Ayie...
Oh ya.. Npa ek lau dr SB x dpt link back ke blog kmu...
Aku rasa ada trslh taip kot..

EB said...

@zati embong
Ni namanye susun-susun syg.. hehehe..
Thanks!!!

EB said...

@Alin Meli
Sbb x tau la kena ambik tau..
So bila x pernah kena cuba2...
Menang klh bukan tujuan utama..
Yg pting blh kenal2 blogger lain.. hehehe..

Ok good luck ye...
My pleasure Alin..

Far8 budak baik said...

eb gudluck waaaaa...
kau ingt aku takk??

EB said...

@Far8 budak baik
Huu thanks..

Alamak aku ingat-ingat lupa la..
Tlng ingatkan aku.. plz...

PinQib said...

haha... tsk.. napa epal bukan buah lain?? eh


Psss.. Sorry lama tak jengokk.. Haiiiiiiii

EB said...

@PinQib
Hahahaha aku pn x tahu kenapa..
I love mangga.. hehehe..
Tau xpe.. busy ek???

Cik Embun said...

TQ sebab tag CCE... =)

EB said...

@Cik Embun
No sweat Cik Embun..
benda baik.. Harus dikongsi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...