K A W A N

Wednesday, May 18, 2011

Aku Kekasih Yang Tak Dianggap..

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.



Aku ingin menjadi mentari, tapi sayang aku tak menghangatkan mu..
Aku ingin menjadi pelangi, tak sayang aku tak memberi warna dalam hidup mu..
Aku berharapa akulah sang bulan, tapi sayang aku tak mampu menerangi malam mu..
Aku hanyalah bintang yang hilang ditelan kegelapan..

Sebagai kekasih yang tak dianggap..
Aku hanya bisa bersabar dan terus bersabar..
Aku yakin dan aku berharap kau akan berubah..
Insha'Allah..



p/s:-
Jiwa tak berapa tenteram. Banyak kemusykilan yang melanda, banyak kekusutan, banyak permasalahan yang perlu ditempuhi. Seakan-akan semua yang dibuat adalah suatu kesilapan. Bersabar dan terus bersabar. Berdoa dan terus berdoa agar aku tidak lekang dari mendapat hidayah Allah.. Sedarkan diri ini adalah ujian Allah.. 


p/s/s:-
Blogspot mula kacau semula, kini tak boleh nak follow pula.
Hmm dugaan.. dugaan.. Apee pun tak boleh!! Kemonlah!! Sabar ye semua..
Aku follow siapa yang follow aku lepas blogspot dah ok.. Orite!!

12 comments:

zati embong said...

knpkah Eb?jiwa kacau ke?

Nica said...

dulu minat sgt lagu tuh...

take time, pegi tgk wyg bagi ok skit jiwa tuh :)

OKED chokelat said...

time gaduh selalu bagi lagu ni kat si polan tuh...hehehe..

blog ngah meroyan...hati2...weeee

aeda said...

jiwa kacau ka??

EB said...

@zati embong
Kacau x kacau sngt la..
Hehehe.. meroyan...

EB said...

@Nica
Bagusla klu minat..
Nnti eb publish lagi 1 lagu yg otai tp best..

Mmm nak tngk wyg tp asyk full je.. tu yg mls tu.. Thanks for the tips...

EB said...

@OKED chokelat
Hehehe si polan kata apalah bila dpt lagu ni???

Hahaha tau xpe.. Blog meroyan skrg ni... Tngh berhati2 ni..

EB said...

@aeda
Kacau x kacau la...
Sdikit kegusaran...

nong said...

aku minat tul ngan lagu ni..kadang2 bley mengalir er mata dengar lagu ni.. T_T

EB said...

@nong
Actly ini adalah luahan hati sya skrg ni nong....

zOeY zAu YaH said...

kejiwangan? kekacauan jiwa? sabar dan berdoa ok..blog mmg ska buat hal..nyampes..!

EB said...

@zOeY zAu YaH
Insha'Allah semoga sya akan trus sabar n tabah...

Yupp sabo blog saja menguji kesetiaan dan sayangnya kta pada dia.. X mau marah-marah xmau k...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...