K A W A N

Sunday, January 16, 2011

"Lucky Linker by AMIEY LEE"

Al-salāmu 'alaykum | "Selamat sejahtera ke atas kamu semua"



200 blogger terawal tinggalkan link di Myster Linky akan dapat satu peluang cabutan bertuah..

Ini adalah salah satu cara blogwalking paling senang sekarang iaitu dengan hanya tinggalkan link anda..
Secara tidak langsung memudahkan anda semua jalan-jalan ke blog kawan-kawan yang lainkan..
Jangan malu-malu, jangan segan-segan.. 
Anda semua amat amat amat amat dIjemput untuk tinggalkan link anda di blog AMIEY LEE 
Sila-sila la ye... Dia nak buat cabutan lagi tu..
Ini semua sempena anak dia, Qaisarah is turning 2 Years.

APA HADIAHNYA??
Hadiahnya adalah sehelai T-SHIRT..

TETAPI JIKA ANDA ADALAH FOLLOWER..

HADIAH AKAN JADI DOUBLE...
Maksudnya 2 T-shirt untuk anda dan pasangan anda

JIKA ANDA BUAT ENTRY..
(copy keseluruhan entry ini sahaja dan tulis tajuk "LUCKY LINKER BY AMIEY LEE")

HADIAH AKAN JADI TRIPLE..
2 Helai T-Shirt + Hadiah mesteri untuk buah hati anda
(buah hati : anak/ibu/ayah/MIL/FIL/siblings/bff)

NOTA PENTING: 
SILA TINGGALKAN KOMEN DIRUANGAN KOMEN ENTRY BELIAU.. SAMADA ANDA HANYA LINK/LINK+FOLLOWER/LINK+FOLLOWER+ENTRY

Dan
SELESAI!




p/s: Haaaa.. kawan-kawan ku semua apa lagi joinlah.. Jangan malu, jangan segan ok.. EB pun dah takda kemaluan malu-malu dah ni. Main join ja.. Hahahaha..

4 comments:

padle said...

aku nak join bole x...

EB said...

Hehehe join je.. xda hal... hehehe..

PinQib said...

good luckk ye.

x minat ngan GA2 ni
xda luck

|SYOK sendiri|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

EB said...

PinQib:
Hahahaha.. EB ni x kisahla..
Dpt x dpt..
Just follow je.. hehehe..
Saja memeriahkn majlis..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...