K A W A N

Saturday, January 15, 2011

"Pic Hitam|Putih Paling Cool" | Contest



Al-salāmu 'alaykum | "Selamat sejahtera ke atas kamu semua"

Aku & Contest

Contest | "Pic Hitam Putih Paling Cool!!"

Berminat? | Tak Berminat?
Ok | Ada Apa Dengan Contest?

So! Kena tahu rukun-rukun Contest ni terlebih dahulu.
Baca sini:-

1. Seperti biasa anda kena jadi follower blog Cik Siti Fatimah | Si Gadis Bermata Coklat ni terlebih dahulu.

2. Letakkan banner contest ni di sidebar anda di sepanjang contest ini berjalan dan link kan ke blog Cik Siti Fatimah.


Contest Banner

3. Buat entri mengenai Contest ni dan berikan idea hadiah apa yang kamu hendak menang dengan duit hadiah RM100?? 
*Just a simple words, Okay!

contoh: Kalau saya menang, saya nak beli shawl banyak-banyak!

4. Tag 5 orang rakan anda yang kamu rasa mesti dia nak join!

5. Tarikh tutup penyertaan: 1 Mac 2011 (lama lagi..)


DAN...


Ini adalah gambar Hitam|Putih yang saya pertaruhkan:-

©2011 | EB | I look into your eyes


Kata-kata hati ku:
"Kalaulah gambar ini punya Tuah dan tiada Jebat untuk derhaka, 
Insha Allah bolehlah saya gunakan 'Tuah' itu untuk saya belikan baju baru (casing)
buat MacBook Apple ku yang telah banyak berjasa buat diri ku ini."



5 orang yang saya nak tag ialah:

30 comments:

ayietouch said...

nice BW candid bro....meaningful.....

.::: Princess MOMOY :::. said...

dasyat bahasa
momoy suka
cantiknyer gambar...
and thx tag momoy

"KATAK PURU boleh dimakan?


"ATTENTION kawan-kawan | Blogger ini DIKEHENDAKI !!

.::: Princess MOMOY :::. said...

gud luck EB!

EB said...

Ayie:
Thanks beb...
Biasa2 ja ni.. Pic ko lg power..
btw thanks so much...

EB said...

Momoy:
Bhsa pujanga..
Hehehehe.. thanks dear...
No biggie.. my pleasure..
And again thank you so much..

Mr. TN_SkY said...

wah! ahaha :-p macm boleh menang je nih bro? =_=

EB said...

Sky:
Alaa biasa2 ja ni... Ada lg yg power nnti..
Tak kisahla dpt x dpt.. hehehe..

amalina afif afandie said...

cantiknye gambarrrr.. ade can je nak menang :) good luck! :)

klik sini,
jom cuti-cuti malaysia =)

Hanisah Safian said...

ohhhhh!! time kasih EB. :)

EB said...

3A:
Hehehe makasi ya..
Insha Allah lau ada rezeki ada la tu..

EB said...

Hanisah:
Hehehe sama2 kasih.. hehehe..

PinQib said...

cun ar
da la dengan ayat3 power//
good luck ehhh

|I love BADANG|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

eyqa amin said...

said...
thanks eb...
nnt kte jwb yea...secepat yg mungkin..
fulus thu~~$$$$
hehe

EB said...

PinQib:
Hahaha ayat power ek.. hehehe..
Thanks awk..

EB said...

Eyqa:
Ok cpt cpt.. hehehe..
Tau xpe.. hahaha..
Tp x kisahla dpt fulus x dpt pn.. hehehe..
Smua suka eb happy..

siti fatimah said...

cantik nya gmbar :) suka3 hee

tengs sebab join ! good luck :)

EB said...

@Cik Siti Fatimah
Hehehehe thanks sudi terjah g blog eb...
Suke juga.. hehehe...
Thanks utk kunjungan terhormat itu..
Hehehe.. Yupp wish me luck...

cik chopu said...

datang sini nak jerit, 'TAHNIAH!'

**::CIKNUURUL::** said...

salam =)

hehe,.dr duk ngintai2 blog shortlist tu kn,tgk awk ade je duk komen,.skali,CN nk gak la tgk ur pic,.hehe,.tp trus trjah kt tuan pnye blog ni,xtgk pon kt lited siti tu,.so,gmbr awk ni msuk top25 x?,.hehe,.siyess,cool giler pic ni,.pic korg mmg awesome!,.siyes,xreti lg mse mle2 join cntest tu dlu,.hehe,.gdluck ek klu shrtlisted,.

EB said...

@cik chopu
Ahaks... malu2.. Hehehe..
Makasi2.. Alaa shortlisted je..
Ni pn da happy.. Menang kalah teplng la dengan Cik Timah.. hehehe..

EB said...

@**::CIKNUURUL::**
Waalaikumusalam..
Hahaha.. CN gmbr EB shortlisted kot..
Saja bt Cik Si Gadis Bermata Coklat cuak.. Hahaha..
EB shortlisted je.. Blum menang lg.. Tp ni pn da kira lucky la ni.. Ramai lg yg power2 gmbrnya.. hahaha..
Thanks CN.. Xpe xpe.. lain kali blh cuba lg.. Mana la tau EB pn nak bt contestkn.. hehehe..
Xpe blajar2 luk..
Mata Melihat

Liyana Z said...

suka gmbr anda ni!

EB said...

@Liyana Z
Thanks Nana..
Thanks sesangat..

erinn kechiik said...

gud lucks n congrats anda masuk list 25..

EB said...

@erinn kechiik
Thanks.. Thanks so much.. hehehe..

izazi said...

sweet, lovely n meaningful shot
suka3x ..boleh menang nih

EB said...

@izazi
Thanks so much..
Insha Allah klu ada rezeki menangla tu..
Tp ramai lg yg hbt2.. hehehe..
Btw thanks ah...

EB said...

@.::: Princess MOMOY :::.
Thanks My momoy!

SoLy SoLicious said...

tahniah masuk top 25 jua ^^

EB said...

@SoLy SoLicious
Hehehe Afwan Soly..
Kmu pn masuk jgkn..
Tahniah2!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...