K A W A N

Thursday, January 20, 2011

Saya Nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB | Give|Away



Al-salāmu 'alaykum | "Selamat sejahtera ke atas kamu semua"



Selamat petang semua, petang ni tanpa segan silu saya telah join satu lagi Give Away (G|A) iaitu G|A daripada Cik YanaMIB semasa saya blogwalking tadi. G|A ini adalah bersempena dengan Hari Ulang Tahun Kelahiran Cik YanaMIB.

Anda nak join sekali G|A ini? 

Boleh pasti boleh. Caranya sangat-sangat mudah, anda hanya perlu ikut syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh Cik YanaMIB. Sila klik di SINI untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai syarat-syarat G|A Cik YanaMIB ni.


Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 Januari 2011


Hadiah akan diberi kepada 5 orang yang bertuah menggunakan random.org dan akan diumumkan pada minggu pertama bulan Februari.

Apa hadiah G|A ni?? 

Untuk hadiah, pemenang yang bertuah akan mendapat tajaan percutian ke rumah masing-masing selama 3 hari 5 malam. Hahaha gurau je. Okay mengenai hadiah, Cik YanaMIB kita tak terfikir lagi apa bentuk hadiah yang hendak dia berikan kepada pemenang yang bertuah dek kerana dia begitu teruja untuk memberikan hadiah kepada pemenang G|A ni nanti. Tapi bagi saya hadiah yang kita tidak ketahui ni lagi best, barulah surprise kan?? Ok mari kita ramai-ramai terjah G|A "Saya Nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB" ni.. 

2 orang yang bertuah yang EB nak tag ialah:

8 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

gud luck EB


Peristiwa itu masih menhantui diriku...

ATTENTION Kawan-kawan: Blogger Ini DIKEHENDAKI

EB said...

@Momoy:
Good luck to you too..Hehehe..

niesz said...

gud luck awk..:)

EB said...

@Niesz
Good luck to ypu too Niesz.. Hehe thanks..

YanaMIB said...

terima kasih sudi join..all the best to you~ ^_^

EB said...

@YanaMIB
Hehehe my pleasure..
Ada rezeki Insha Allah dpt lah.. hehehe..
Thanks to you too...
Happy Belated Birthday..

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu hye slm perkenalan ye!wah samalah kite pun join ni,gd luck to you!

EB said...

@Aleasara
Salam perkenalan...
Yaka? Hehehe InshaAllah lau ada rezeki dpt la..
Hehehe.. Good luck to you too..
Hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...