K A W A N

Wednesday, March 2, 2011

Bicara Fotografi | Siri 2


Bicara Fotografi 
“Fotografi & Anda”
Abas Hassan 
(Pengamal Fotografi Profesional)

Penampilan Istimewa
Encik Ct (Chottouch)
Untuk Account Facebook Encik CT ~ Klik SINI

1

4 Mac 2011 
Auditorium 1
Kompleks Kejiranan
Presint 16, Putrajaya
9.00 mlm - 11.00 mlm
Masuk Percuma!!!

Serba ringkas mengenai En. Abas Hassan :

Abas Hassan adalah seorang pengamal fotografi profesional yang kini sedang giat menjalankan aktiviti pembelajaran fotografi di IPTA, IPTS, Jabatan Kerajaan & Swasta, Ahli Fotografi Profesional dan mereka yang inginkan pendedahan mengenai fotografi. Di samping itu, Abas Hassan juga seorang editor foto digital dan di antara hasil kerja beliau ialah buku Busana Melayu oleh Puan Azah Aziz (buku terbaik pilihan Malaysia 2007) terbitan Universiti Kebangsaan Malaysia. Bermula sebagai jurujual peralatan fotografi, jurufoto profesional di dalam dan luar negara dan kini sebagai penasihat, pengajar fotografi dan pencetakan. Abas Hassan merupakan seorang yang berketrampilan untuk berkongsi pengetahuan dan pengalaman beliau yang luas dalam usaha fotografi anda.

Jom datang beramai-ramai!!


p/s: EB tumpang mengheboh-hebohkan...

12 comments:

A.s.t.i.n.a said...

teda lah sa kenal ini orang... tapi pasti terunggul..

EB said...

@A.s.t.i.n.a
Lau En. Abas sa pn x brapa kenal.. tp dia mmg power juga ni..
Lau En. CT so far mmg kenal la..
Sepa x knal Street Photog ni.. mmg mantap ni.. gmbr2 dia mmg power smua.. Lg 1 dia mmg great sifo..

BRO_MONDAY said...

EB : baik gak ni...best untuk kaki² fotegraper!!! ai laik dis...mintak izin nak shre kat FB ok!!! tengkiu²...('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "AKU MMG GILA TRAFIK ! SO WHAT ??"
2.New Entry "JANGAN pandang camera!!!"
3.New Entry "FUTSAL CPK One FC 1 Mac 2011"

EB said...

@BRO_MONDAY
Sila sila...
Entri ni ada kat FB juga..
Blh tngk kat FJM..
Aku x smpt copy link td.. tu yg bagi je.. hehehe..
Silalah uar-uarkn...

~NieZa~ said...

klau pg sna bole dpt dslr free ka??
hahahaha...
sy teda dslr..wuwuwuu~
~.~

EB said...

@~NieZa~
Hehehe klu berbayar mgkn blh dpt.. tp masuk free kn.. Tp 1 yg eb dpt jnjikn awk mesti dpt ilmu yg x dpt d bls dgn wng ringgit...

zati embong said...

aduh,jauhnya.kalau la kat area jat,confirm jat pergi

sebabnya

jat suke tengok gambar2 yg cntik!

Edy Zaidi said...

macam menarik je

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

nak pegi nak pegi nak pegi ! huwaaaa...jauhnyer... >__<

: nages....

EB said...

@zati embong
Hehehe mmg best..
Gmbr chot ni mmg killer best.. jap eb bg link FB dia..

EB said...

@Edy Zaidi
Mmg menarik bang..
Chot ni la Idola street photog skrg ni..
Dia aktif bt kelas.. Skrg ni merata negeri dia bt even luar negara pn dia bt juga..
Dia mmg bermula drpd bawah smpi la skrg ni dia mmg disegani...

EB said...

@Nurul Syuhada Bt Hasri
Alaa siannyer...
Xpela.. nnti eb bg link nnti tngk gmbr k..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...