K A W A N

Thursday, March 31, 2011

Anwar Hadi vs Matluthfi

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm


Al-salāmu'alaykum WBT.

Siapakah yang menang? Entri aku kali ini bukan untuk mencari kemenangan mahupun kekalahan mana-mana pihak. Dalam hal ini tidak yang perlu menang tiada juga yang perlu kalah. Kemenangan mahupun kekalahan tiada maknanya dalam hal ini, apa yang pentinga adalah message pintar lagi kreatif daripada 2 anak muda ini. Mereka tidak pernah kering dengan idea-idea mantap yang hendak dikongsikan dengan kita semua sebagai pendengar dan pemerhati. Walaupun video mereka hanya sekadar picisan, namun penuh serta padat dengan info-info yang berguna kalau anda perhatikan dengan penuh ketelitian.

So kepada sesiapa yang suka melaga-lagakan mereka, mengutuk mereka, membanding-bandingkan mereka, mencari yang lebih best, anda lihatlah video dibawah ini dan belajarlah untuk menerima pendapat dan pilihan. Tak perlu serta paksa. Anda perhatikan video ini dengan akal yang waras dan cuba tangkap apa point penting yang Anwar Hadi dan Matluthfi ini cuba sampaikan. Selamat menonton. Jangan benci aku, "Benci membenci sesama manusia umpama membenci Nabi SAW.." So berhati-hati.



vs



p/s: Aku suka 2 2 3 3 4 4.. Hahaha 4 ja tak boleh lebih-lebih.. Hahaha.. Both of you are awesome!! I like!!

10 comments:

ayyu Hasmayyu said...

haha....EB sy suka dua2...hihihi cool

SoLy SoLicious said...

matluthfi ^^

Inang said...

dua2 best.....!!!!

EB said...

@ayyu Hasmayyu
Ya kalau ada sepuluh lagi mcm ni sepuluh pun aku suka.. Terasa malu pula x mampu dan x sekreatif mereka..

EB said...

@SoLy SoLicious
Hehehe pilihan anda..

EB said...

@Inang
Yupp mereka mmg best.. Generasi remaja mcm ni la yg diperlukan utk sntiasa memeriahkan YT...

dayanadarmawi said...

MATLUTFI ! :)
but anwarhadi pon best gak ouh , hha :D

EB said...

@dayanadarmawi
Pilihan kamu.. ^_^

2 2 pn bgskn.. hehehe.. i ♥ them...

ayyu Hasmayyu said...

haha...btl3..tapi tolak cikgu shida yg kuat miming...tu sy nda suka..takutt...T.T

EB said...

@ayyu Hasmayyu
Hahaha Cikgu Shida.. Dia lawak la.. Tp mgkn itu cari dia sndiri.. Biasala ada org suka ada org x suka.. Tp ko tau ka yg Cikgu Shida tu Siti Nurhaliza jmput tau p majlis CT. Aku pn lupa apa majlis tu tp btul CT jmput dia.. Hehehe nmpknya blh thn feymes jg dia tu kn...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...