K A W A N

Tuesday, March 15, 2011

Contest Gaya Manja Si Anak

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm


Al-salāmu'alaykum WBT.


Ya EB join Contest lagi!! Hehehe hari ini aku nak join satu lagi contest. Contest ini actually sangat sesuai bagi bloggers dalam kategori ibu-ibu dan bapa-bapa. Juga menjadi bonus bagi Ibubapa yang mempunyai anak-anak yang comel. Kenapa? Kerana dengan contest yang bertajuk "Gaya Manja Si Anak" maka amat-amatlah rugi kepada para bloggers yang mempunyai anak-anak yang comel tapi tidak mengikuti contest ini.

Terima kasih diucapkan kepada Ummi Nia selaku pemikir contest ini kerana melonggarkan syarat untuk orang bujang yang comel seperti saya join contest Ummi Nia ni. 

Syarat pertama:-
>> penyertaan utk anak berumur 1-5 thn, xkiralah laki ke pompuan...sume blh join..sekiranya blum kawen or anak xde spt umur yg dikehendaki blhlah amik pic anak sdara, adik or sepupu sepapat korang =D

Telah membolehkan aku menyertai contest ini walaupun aku belum mempunyai anak yang comel lagi. Bagi sesiapa yang berminat untuk turut serta dalam "Contest Gaya Manja Si Anak" ni anda semua bolehlah ringankan jari untuk klik kat banner dibawah ni. So apa tunggulah cepat-cepat join! Orang bujang pun boleh.

Klik Jangan Tak Klik

Dengan berbekalkan posing manja anak buah aku Khadijah Az-Zahirah binti Mohd Aminor dan posing macho bapanya yang juga merupakan abang sulung aku, Mohd Aminor Junaidi maka aku dengan rasminya mempertaruhkan aksi mereka untuk contest "Gaya Manja Si Anak". Sila tengok gambar dibawah.

©EB | "Ayah, kakak landing jap ah.. Kakak ngantuk.."


Ok Done!! Easy right?? 
So just find your lovely photo with your son/daughter and join the contest!!

Kak Ummi Nia kata hadiah import dari Cameron

Taggie for:

Expired Date:
April Fool 2011

p/s: Hari ni macam banyak guna perkataan COMEL kan...

18 comments:

PinQib said...

hehe.. tomeiii.. nak join jgk.. tp... TT
hehhee

malas nk wat entryy

aha

Latest Entries
|Hadiah dari Nuffnang!|
|Cara Picit Jerawat Paling Seronok!|
|Mintak Kongsi Ilmu boleh? |

EB said...

@PinQib
Hahaha.. letak gambar je..
hahaha.. pastu suruh org klik2 je.. hahaha..

zati embong said...

haha..mana jat da culik anak nih?

hihi masa utk menceroboh album2 gmbar mak2 sedara nih O.o

good luck eb!

EB said...

@zati embong
Hehehe.. Ceroboh jgn tak ceroboh.. hahaha..
Sorry menyusahkan tapi eb suka.. hehehe..

SoLy SoLicious said...

comel2... nak join jgk la.. heee

EB said...

@SoLy SoLicious
Hehehe sila sila...
Jgn malu jgn segan...
Baru la fun dan meriah...

yanty said...

mcm knal...emmm....

EB said...

@yanty
Knal?
Siapa?

Anati Soki said...

heheh.. comel!! goodluck!!!

EB said...

@Anati Soki
Hehehe thanks Anat!

Edy Zaidi said...

good luck yer..:)

EB said...

@Edy Zaidi
Thanks Bro... ^^v

Dekcik said...

comel jew duk2 kat situ2..huhu..

anyway EB x dpt join contest dekcik xpe..tpi lain kali kalau dekcik wat contest agy EB kene join okyeh!!

EB said...

@Dekcik
Hehehe dia mmg sentiasa comel..
Dia tngh merindu uncle dia yg comel skrg ni.. Lama da xjmpa dia.. Rindu...

Ok xpe.. Yg penting permulaan perkenalan itu lebih penting dari segala²nya..

Xpa ada contest lg jgn lupa tag tau.. hehehe..

Ezay Hadry said...

nice2 tuh...gudluck k eb..

EB said...

@Ezay Hadry
Thanks Hadry...
Sorry lama x p blog ko tp masalahnya aku x blh backlink ke blog ko...

ummi nia said...

so cute.. gud luck yer

EB said...

@ummi nia
Hehehe terima kasih Ummi...
Insha Allah ada rezeki adalah tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...