K A W A N

Monday, March 7, 2011

EB ~ Hang Bertuah!!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm


Al-salāmu'alaykum WBT.

Yah0oo0o0o..!!! EB memang bertuah malam ni. Walaupun sedih MU kalah dengan Liverpool tapi EB cukup-cukup berterima kasih kepada Cik Nico Izzati kerana dengan tangan bertuahnya itu telah memberikan kegembiraan buat EB. Yahoo! Google! Mozila! Safari! Internet Explore! Hohohoho happynya. Terima kasih buat tangan kiri Cik Nico kerana memilih nama 'EB' sebagai pemenang kedua bagi "Cabutan Tangan Bertuah Cik Nico".

Cabutan Tangan Bertuah Cik Nico ini memang telus dan jujur tau. Cik Nico buat cabutan ni bukan melalui random.org sepertimana kebiasaanya, tetapi Cik Nico sememangnya membuat cabutan ini secara manual iaitu dengan menggunakan tangan untuk memilih pemenang. Yalah dah nama cabutan ni pun, "Cabutan Tangan Bertuah Cik Nico" kan. 

Eh! Macam mana EB boleh tau? Hehehe sebab Cik Nico siap buat video lagi tau untuk umumkan pemenang cabutan ini. Walaupun nama 'EB', Cik Nico salah sebut tapi EB abaikan sebab EB dah menang. Hehehe. Ok kalau anda semua nak lihat ketulusan dan kejujuran Cik Nico membuat cabutan ini, anda semua boleh klik link ini ~ "Keputusan Cabutan Tangan Bertuah Cik Nico".

Di kesempatan ini, EB ingin berterima kasih kepada Cik Inang kerana beliaulah EB telah bertuah memenangi cabutan ini. Tanpa tag dari beliau, EB takkan terpilih sebagai pemenang 'Cabutan Tangan Bertuah Cik Nico' ini. Terima kasih Inang, aku doakan kau berjaya dalam pengajian kau di UPSI sana. Semoga segala urusan dipermudahkan dan diberikan kesihatan yang berpanjangan. Semoga berbahagia dunia akhirat. Insha Allah.


Sekali lagi terima kasih diucapkan kepada Cik Nico dan Cik Inang. Tidak lupa kepada pemenang tempat pertama dan ketiga tahniah diucapkan. Buat yang tak menang cabutan ini,   anda lansung tak kalah cuma anda tidak bertuah itu sahaja. Insha Allah di lain hari anda pula yang bertuah. Pada siapa yang nak hadiah, rajin-rajinlah ikut Contest, G|A dan lain-lain lagi okay. 


Ok klik link dibawah ini kepada sesiapa yang nak berkenalan dengan:-
Cik Nico ~ No Boys, No Cry
Cik Inang ~ Citralara Si Inang


p/s: Cik Nico kata hadiah ni kena hadiahkan dengan Cik Awek sebab tak sesuai untuk lelaki. Cik Nico ingat EB ni perempuan. Hohohohoho. Nampaknya EB perlu beri ucapan tahniah kepada Cik Aweklah nampaknya. Tahniah Chicher!

10 comments:

SoLy SoLicious said...

wlau liverpool tiada toress tapi MU bisa kalah..aduihh

EB said...

@SoLy SoLicious
Hehehe biasalah tu adat pertandingan..
Pasti ada menang pasti ada kalah..
Torres tu x hebat mana pun...
Bukan dia punca Liverpool menang...

A.s.t.i.n.a said...

weee congrets!

EB said...

@A.s.t.i.n.a
Hee.. ^^, Makasi makasi.. ehheheehe

Inang said...

wow..!! tahniah EB =)

mmg betuah =)

Mi$s NiCkeL=? said...

haha..thnk u EB...trsengih2 lak baca entri ni..hahaha

niesz said...

thniah pd yg menang :)

EB said...

@Inang
Hahaha x sngka ni Nang..
Takazut aku ba.. hahaha...
Makasi ah...

EB said...

@Mi$s NiCkeL=?
Hehehe lau Cik Nico tersengih²..
EB lg la.. Senyum ja ni dr smlm.. hahaha.. Makasi²... I'm ♥in it.. hehehe..

EB said...

@niesz
Ya tahniah²..
Tahniah kepada semua juga..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...