K A W A N

Saturday, March 12, 2011

My Life Photo Contest 1

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm


Al-salāmu'alaykum WBT.

Aku terlihat satu contest di blog saudara Sasa dan aku tertarik pada contest itu. Walaupun aku tidak ditag oleh siapa-siapa tapi tanpa rasa segan aku ingin join contest ini. Contest ini sungguh menarik hati. "My Life Photo Contest 1" ni adalah contest yang difikirkan oleh saudari eezance ~ My Life.  Kalau anda berminat sila klik SINI atau klik pada banner di bawah.


Ok gambar yang aku pilih untuk contest ini adalah seperti dibawah dan caption yang memenuhi syarat harus dimulakan dengan ayat "I hope..."

"I hope you will grow up healthier.. son.."  
That's all and done. Thank you..


4 orang sahabat untuk memeriahkan majlis:

12 comments:

zati embong said...

knp dgn dia eb?mcm xsihat je..

EB said...

@zati embong
Dia alergi Jat.. Sian..
Dia ikut umi dia..
Mula2 Umi dia x perasaan..
Bila baby da kena mcm ni kbersihan harus dijaga sebaik2nya..

SoLy SoLicious said...

nice2..

thanks tagg..
nanti free sy join ye
:))

amny.. said...

pix budak atas ni cumey...sian betoll die..

thnx tag..nanti amni join..=D

EB said...

@SoLy SoLicious
Ok Soly aka Soley2..
hehehe.. Tetiba teringat ka miss soly tu yg tag tu..
Ok good luck..

EB said...

@amny..
A'aa ni anak biras eb ni...
A'aa dia alergik...

Ok good luck..

eezance said...

salam 'alayk..

thanks sudi join..

all the best~ ;)

p/s : smoga kanak2 tersebut sembuh dengan cepat..

eezance said...

p/s : maaf, syarat no 3 belum dipenuhi.. ;)

EB said...

@eezance
Waalaikumusalam...
Hehehe xda hal la..
Mmm rasanya skrg ni da smbuh kot...

EB said...

@eezance
Oh sya terlupa sorry..
Ok da letak da kat sidebar..

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

semoga dia cepat sembuh..amin.so touching...gudluck to the contest too ! :)

EB said...

@Nurul Syuhada Bt Hasri
Thank Syuhada...
Insha Allah ada rezeki adalah.. Xda xpe.. Memeriahkan keadaan...
Rasanya da sembuh kot bdk ni..
Sbb da lama x jmpa dia.. Mungkin raya tahun ni Insha Allah blh jmpa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...