K A W A N

Friday, April 1, 2011

Tak Boleh Teriak! | Nanti Kena Marah

Sticky Post Entry!!
Please scroll down for new entry..

p/s: Attention readers/followers, please read this entry..


Al-salāmu 'alaykum | "Selamat sejahtera ke atas kamu semua"

Good morning.. Hai semua. Harap dalam keadaan sihat walafiat hendaknya. Jangan lupa makan sarapan tau. Sebab sarapan amat-amat penting untuk memulakan hari anda dan amat penting untuk kesihatan anda juga. So jangan skip breakfast anda. Saya baru saja selesai menghabiskan kuer tiaw goreng saya ni. Hehehe..

Eh, kenapa tajuk entri macam tu? Kenapa tak boleh teriak? Siapa yang marah? Apahal nak teriak-teriak ni? Kenapa nak marah-marah? Hehehe.. tiada siapa yang tak boleh nak teriak, semua pun boleh. Tiada siapa juga yang marah-marah dan tak boleh marah-marah. Kalau nak marah-marah semua pun boleh tapi tak bestlah nak marah-marah. Muka yang comel ni lau marah-marah hodoh jadinya. So, tak mau marah-marah okay.. Tak mau..

Ok EB just nak inform something kat semua orang yang follow EB atau yang dok singgah, jalan-jalan, ronda-ronda, atau apa sahaja yang kamu semua buat kat blog EB ni. "Kotak Teriak" yang EB letak pegun kat tepi sidebar tu, kalau ada sesiapa yang dok teriak-teriak kat sana panggil-panggil mengurat Encik EB. En. EB amat-amat menghargai perbuatan itu dan sesungguhnya dia menyukai perbuatan itu kerana ianya memudahkan dia untuk mengurat menjejaki anda semula. Tapi dia nak minta maaf sesangat sebab kalau di waktu En. EB berkerja "Kotak Teriak" itu langsung tiada fungsinya. Takkan kedengaran apa-apa bunyi pun dari "Kotak Teriak" itu. Sungguh mengecewakan dan memalukan tapi apakan daya dia cuma menumpang free ehsan kemudahan jalur lebar di kawasan pejabatnya. Tapi jangan risau sesampainya En. EB dirumah nanti Insha Allah dia akan join setekak teriak-teriak kat "Kotak Teriak" tu nanti okay. 

Dia cuma berasa risau peminat followernya ingat dia ni sombong, malu-malu nak join setekak teriak kat situ. Oh! sesungguhnya tidak sama sekali dan dia ada meninggalkan pesanan yang berbunyi seperti ini untuk anda semua "Saya tak sombong.. Saya Okay!"

Bukti tak boleh nak join teriak (ingat gua tipukah?):-

©2011 | "Saya tak Sombong! Saya Okay!"

14 comments:

padle said...

kotak teriak eyh..hehe

aqish basir said...

boleh ah teriak lps ni kannnn

EB said...

Padle:
A'aa kotak teriak.. ehehe..

EB said...

Aqish:
A'aa blh da tp sorry la td g men futsal x smpt nak reply..

.::: Princess MOMOY :::. said...

Suka ayat kamu EB
dasyat laa gaya bahasa awak

Beza Antara HARIMAU MALAYA Dan HARIMAU MALAYSIA
Boleh ker cara ni naikkan TRAFIK ?

EB said...

Momoy:
Hahaha tang mana yg dasyat..
Dasyat jernih ke 'dasyat' tersirat ni? huu..
sorry tau lau ada slh ckp..

fadhdeela said...

bole la teriak kat kota teriak tu pas nie hihi :P

Meh sini: Wake up Deela..Forget about Him!!

sini jugak: Bakal Isteriku sudah tiada Dara!!

EB said...

@fadhdeela
Hehehe blh jer.. Actly smua org blh teriak.. Cuma tuan pnya blog je yg xblh nak teriak.. hehehe..

NisaAdnan said...

yeye tak sombong. haha
mmg hookey :)

EB said...

@NisaAdnan
Ye x sombong.. X best ah sombong.. hahaha.. x ramai kawan nnti..
Hookey!!.. Ke Hockey..

amny said...

EB dari dlu xpenah sombong ^^

EB said...

@amny
Hehehe makasi Amny comey..
Syg Cik Amny kita..
Jom ke blog beliau..

Bila nak buat contest lg???

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

beteriak smpi kuar anak tekak..ahhaha..

ps: ssil? pena stdy cni kah?

EB said...

@♪..aq[daN]pUteraku..♪
Heee.. mesti x selongkar lagi blog sya ni kn.. hehehe..
sO kmu SSIL ka SPKAL??
Sya SPKAL dulu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...