K A W A N

Monday, April 18, 2011

Contest Cik Epal (B&W Picture) - Me 2nd Place!



سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Hai korunk!! Hahaha Cik Epal style.
Tak kiralah! Aku nak bagitahu juga kat korang semua yang aku telah menang tempat
kedua dalam Contest Cik Epal | Black and White Picture. Alhamdulillah rezeki sempena Ulang Tahun Kelahiran Abang aku (18 April) hari ni. Syukur Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga aku "Menternak Lemak Bersama-sama Cik Epal". Untuk pengetahuan semua, pemenang tempat ke-2 ni Cik Epal buat secara grouping, so di tempat ke-2 ni ada 5 orang pemenang yang akan bersama-sama menternak lemak di IKEA". Yaho00!!!

Tak sangka gambar ini menjadi pilihan dan menarik perhatian Cik Epal.
Banyak lagi gambar yang power-power dari bloggers yang lain sebenarnya.

©EB | Alhamdulillah gambar Atuk dan Cucu ini menjadi pilihan ke-2 Cik Epal.
Jadi kalau korang nak tahu siapa pemenang pertama Contest ini, dan siapakah
mereka-mereka yang turut bertuah menternak lemak bersama Cik Epal secara koir, korang boleh klik SINI

Tahniah kepada semua pemenang dan tiada yang kalah dalam Contest ini. Semua pemenang tiada pengalah! Syukur Alhamdulillah kita dapat berkenalan dan merapatkan lagi silahturrahim melalui contest ini. Terima kasih kepada Cik Puan Pemikir kita Cik Epal Gonjeng!. So lepas ni diet sebab nak ternak lemak dengan Cik Epal. Hmm tambah gemuklah nampaknya (bila masa aku kurus.. hahaha..)

p/s: Syukran Ya Allah!

24 comments:

cik Dil said...

WOWWW..tahniah en eb..^^

EB said...

@cik Dil
Alamdulillah rezeki berpihak kpd EB..
Tp gmbr no.1 mmg class.. hehehe..

Cik Dya said...

fullamak bro ... menang contest tu...dating ngan cik epal lagi...tahniah tahniah..jgn lupa kak nad yang jauh ni..juga suka menternak lemak bersama anak2...haha...congrats again ^_^

EB said...

@Cik Dya
Hahaha sentiasa suka menternak lemak bersama.. Lagi2 bersama anak-anak kn kak.. hehehe..
Xpernah dilupain kak.. hahha..
Sentiasa dlm ingatan nasib baik x blh lebih2.. hahaha..
Terima kasih bebnyk kak.. Rezeki Allah.. hehehe..
Terima kasih juga kat Epal.. Sbb pilih.. hehehe..
Kalau ada umur yg pnjg blhla kita berjmpa dan akak blnja sya.. hehehe..

cik chopu said...

congrats yaww ~ gambar tu benar benar AWESOME !

cik EPAL said...

see u soon =)

EB said...

@cik chopu
Hehehe makasi Cik Chopu.. hehhee..
Kmu mmg pndi menilai...

EB said...

@cik EPAL
Ok Cik Epal Gonjeng!
Jgn lupa habaq noh..
Makasi bebnyk...

anis.farhana said...

clap2..congrats again^^
nasib baik cik epal boleh baca interpretasi gambar itu,..hhehehe
selamat menternak lemak!! :)

EB said...

@anis.farhana
Of course dia blh baca..
Dia bukan x biasa photoshot..
Lgpn dia budak IT..
Bdk IT ni seni dia tinggi.. hehehe..

Alhamdulillah.. Baru je selesai ternak lemak drumah sndri dgn bihun Tom Yam Sardin ni.. hehehe...
Selamat selamat.. hehehe..

Ezay Hadry said...

tahniah2 eb..lawa pic tuh

EB said...

@Ezay Hadry
Thanks Hadry...
Apa khbr kamu?
Amcm Final?
Best of luck for you...

zOeY zAu YaH said...

wahhh tahniah2...hencik EB,saya telah menlistkan anda di bloglist saya..hehe..

EB said...

@zOeY zAu YaH
Hehehe terima kasih... Terima kasih Cik Zoey..
Semoga dipanjangkan umur murah rezeki dan cepat2 kahwin...

Tulip Putih said...

thniah bro..:)

Qamarul said...

wer kou pun blanje la gak aku.. hehehe

SANDRA AZWAN said...

Yeay...dapat makan free dengan Cik Epal...Tahniah yer..;-)

EB said...

@Tulip Putih
Hehehe makasi Tulip White.. hehehe..
Rezeki..

EB said...

@Qamarul
Insha'Allah ada rezeki lebih aku belanje ko.. Lepas tu ko blnje aku pula.. Lepas tu aku belanje ko pula.. hehehe.. ok kn.. hehehe....

EB said...

@SANDRA AZWAN
Tahniah Sandra.. Ko dpt 1st.. Gmbr ko mmg awesome.. Perspektif gmbr tu mmg menarik..Congrast bro..
Ko lg mewah.. dpt Kenny Rogers.. Lepas tu dating seorang2 plak tu.. hahaha.. Kmi secara koir tau.. hehehe..

Norhasymmah Halimi said...

Congrats EB!.. btw pic tu ada sentimental value la no wonder EB boleh menang ya.. alhamdulillah =)

EB said...

@Norhasymmah Halimi
Hehehe.. Makasi awak..
Ni smua rezeki Allah.. Thanks juga kat Cik Epal sbb sudi pilih gmbr eb...

taqiyue said...

untung lah..haha

EB said...

@taqiyue
Untungla skit.. hehehe..
Thanks bro..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...