K A W A N

Sunday, April 10, 2011

Contest Natural Beauty

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Ya! Contest datang lagi!! Memandangkan EB telah mendapat taggie daripada Cik Dil makanya EB kenalah selesaikan taggie ini secepat mungkin. Tadi ingat nak buat taggie ni sebelum  pergi tengok bola. Oleh kerana aura bola lebih kuat dari aura tugasan ni, EB pergilah tengok bola dulu tadi. Oleh kerana MU dah menang dengan rasa gumbiranya EB selesaikan tugasan ini.

Okay contest "Natural Beauty"  telah diilhamkan oleh Abang Stalker. Natural Beauty atau kecantikan semulajadi ini sangat sinonim kepada wanita terutamanya. Lelaki biasanya hensem bukan cantik. Tapi di akhir zaman ni dah semakin ramai lelaki yang bersusah payah nak cantik bukan nak hensem. Hmm musykil!! Okaylah kepada sesiapa yang berminat dan yang bakal EB tag nanti anda boleh tengok syarat-syarat yang telah ditetapkan dengan hanya klik pada banner dibawah ini.


Okay gambar yang tak tahulah natural beauty ke tak ni ada kat bawah ni.
EB harap Abang Stalker bolehlah terima gambar natural beauty EB ni. Hehe.. 

©EB | "Contest Natural Beauty"
4 orang jejaki "Natural Beauty":-

4 orang jejaka "Natural Handsome":-

Tarikh basi:-
Hari Pekerja

p/s: 2 orang dah memadai sebenarnya tapi EB nak tag ramai-ramai so tak kisahkan tuan penganjur? Hehehe.. Selamat ber"Natural Beauty" semua!

24 comments:

cik Dil said...

yg penting, lam atii ada taman..hehhehe

EB said...

@cik Dil
Hahaha itu penting.. Itu mesti ada!! WAJIB!

Gmbr eb okay?
Ce komen.. Ce komen..
Andai jiwa seindah berlian.. Asalkan hati ada taman.. hahaha..

B A Z L I said...

alamak!
sy xhensem lah cik EB, mcm mne nie??
boleh ker sy nie??
:D

izwanie azieda said...

siap edit lagi tu kan. nice :) tetap macho. hahaha. budak nakal dtg ni. :)

SoLy SoLicious said...

pergghh..
mmg natual beauty sunggguh la..haha

Ezay Hadry said...

wah contest natural beauty gitu...memang laen dari laen..btw goodluck EB..rajin EB join contest blog

zati embong said...

Eb!jat nak nangis ni.hihi.dr 2 hari lpas try nk upload gmbr,tp xlepas2 pun.entah knp.

hihi,natural 2.good luck Eb!

EB said...

@B A Z L I
Alaa Cik Bazli jgnla malu2.. Kta sama je x hengseng..
Sya pn x tau sya ni boleh.. Sya join je la.. hahaha.. Ni smua gara-gara Cik Dil la ni.. hohohoho..
Selamat b'Natual Beauty' yer.. hahaha..

EB said...

@izwanie azieda
Edit bg terang je.. Gmbr ni glp mulanye...
Past skin tone pn x brapa sesuai.. Merah..
Macho? Adoi Jauh pnggang dari api kot.. hahaha...
Comel? ya! hahahaha..
Jmput jmput masuk bdak nakal hehehe..

EB said...

@SoLy SoLicious
Soley Soley...
Waduh bukan main gelakkan eb..
Oh nak bahan ek.. hahaha... Nasib baik eb x tag..
Jap jap nak tag soley2 jg la.. hahaha...Nak nak?

EB said...

@Ezay Hadry
Haaa tau xpe Hadry..
Ni smua Cik Dil pnya pasal..
1st baca Contest tu ingat contest apa...
Adoi Natural Beauty beb.. So apa lg dah kena tag layan je la.. Lgpn special skit ni.. Jarang-jarang ada.. hahaha... Tuan pemikirnya pn llki juga.. hahaha..

EB said...

@zati embong
Jat! Jgnlah nangis..
Napa burok bebenor line kmu tu Jat?
Kamu pki apa? Berukband ke Broadband?
Len kali cuba pki mcm EB ni p1Wimax.. hahhaa..
Laju je.. hehehe..
Xpe nnti once da okay.. Upload la k..
Hehehe...

Thanks Jat!!

Abang Stalker said...

thanks EB join this contest.gud luck yup. :) btw,abg stalker da follow back #555.

EB said...

@Abang Stalker
Teda hal bro...
Demi memeriahkan lagi dunia blogging ni.. hehehe..
Btw nice contest.. Thanks bro..
Waa no followers yg mmg smart... hehehe.. 555 terbaik la.. hehehe..

fyra said...

hai . saya dah join , thanx yea tagged . gudluck okay . kalau menang boleh lah share hadiah yea . ^^

CikHaniBhulat said...

gudlux for the contest yew :)

CikHaniBhulat said...

gudlux for the contest yew :)

rara_ibnu said...

gudluck juak ya :D...kalo menang share2 la presentnya ya :P..

EB said...

@fyra
Hahaha... Oh da join ek..
Ok xpe bgsla lau camtu..
Good luck to you too...
Blh jer..

EB said...

@CikHaniBhulat
Thanks CikHaniBhulat....

EB said...

@CikHaniBhulat
Sampai 2x kn.. Hehehe mmg nak eb menang la ni kn.. Hhahaha.. Insha'Allah Hani..

EB said...

@rara_ibnu
BBKK!!
Hehehe.. Ba nnti klu aku menang aku sharela sama ko ah.. hehehe..
Ko pn good luck exam.. hehehe..

NisaAdnan said...

HAHA EB ORG TAK NATURAL BEAUTY LERR :) LOMBAM LOMBAM JE MUKAKU INI HADO LAH. HEHE. BTW, THANKS TAG ^^

EB said...

@NisaAdnan
Skrg EB dah tau apa mksd tsirat contest ni.. hehehe...

Alaa EB lg la.. Tang mana Natural Beautynya?
Hahaha x kisahla.. Join je.. Klh menang bukan tujuan asal contest ni.. Good luck tau...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...