K A W A N

Monday, April 18, 2011

GiveAway from Moscow by MiszLullaby!



سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Okay sampai-sampai kat rumah je terus on laptop, on P1, on speaker, on charger then terus online. Yela kat 'office'kan limited access so kat rumah dah fully access to interent, so bolehlah checking apa yang ada kat 'Kotak Teriak' tu. Aku tahu mesti ramai yang tinggalkan pesanan. Sorrylah ye kat office 'Kotak Teriak' tu memang tak ada function, tak boleh tengok langsung. Tak percaya baca entri ini - "Tak Boleh Teriak! | Nanti Kena Marah".

Jadi bila check apa yang ada kat 'Kotak Teriak' ni, rupa-rupanya ada taggie daripada Ummu Alisha. Terima kasih bebanyak Ummu Alisha aka Kak Noorzarina kerna sudi tag EB dalam G|A from Moscow by Mizslullaby ni. So korang semua kalau berminat nak join G|A ni, sila klik laju-laju banner kat bawah ni, nanti boleh baca syarat lanjut G|A ni. Okay! 


Okay EB tag 5 orang sahabat blogger EB:-

HADIAH:-
Hadiah tak diberitahu apa benda secara detail.
Tapi kata-kata hadiah daripada Miszlullaby ni memang menarik;
"ML rahsiakan hadiahnye buat masa ni. Hehe.. Kasi berdebar sikit!
Tapi semestinya hadiah yang BEST dari Moscow dan
SESUAI untuk kaum perempuan dan lelaki. 
Benda ni memang boleh dapat dari Moscow je lah!"


p/s: Pada rakan bloggers lain anda dialu-alukan untuk join. Hadiah gempak!! 

12 comments:

zie said...

wahhhh gud luck ek..thanks tag zie. nnt zie join k.. ^^

EB said...

@zie
Hehehe xda hal.. The more the merrier.. hehehe.. Good luck to you too... hehehe..

zati embong said...

Good luck Eb!hihi

EB said...

@zati embong
Hehehe thanks Jat..
Malu la dgn Cik Jat ni.. hehehe..

zOeY zAu YaH said...

wahhh rajin..g.luck ya..eh sorry tau x perasan eb ada listkan saya huhu tq tau

EB said...

@zOeY zAu YaH
Hehehe ada rezeki dpt la xde xpe..
Yg penting happy... hehehe...
Ada actly.. Zoey je yg x perasaan..
Alaa x kisah pn.. Eb pnya bloglist tu bnyk sngt tu yg kena rombak balik..

Tulip Putih said...

gud lark bro EB..thanx tag tulip..insyaAllah tulip join..:)

EB said...

@Tulip Putih
Insha'Allah...
Good luck to you too..
Happy always...

melissa saidin said...

en. EB apa ne hihi..sory lmbt pick up

EB said...

@melissa saidin
Hehehe ini Giveaway..
Kiranya ada org mau bg hadiah..
Jd lau mau join buat ja entri mcm EB bt ni.. Lepas tu tag la 5 org kawan.. Mcm tu ja.. nnti lau menang blh la dpt hadiah dr penganjur giveaway ni..

Nini Hartini said...

wow..thanks tag akak. inshaAllah akak akn join. tp tunggu turn lah sbb ada 2 GA yg akk x buat. kwn2 dah tag, hehe...lgpn bulan 8 kan tarikh tutup penyertaan?

EB said...

@Nini Hartini
My pleasure kak...
EB pn x berapa sure.. Rasanyela kot..
Ok kak bt 1 1 x kisah pn.. hehehe..
Alaa akak ada tag EB sesuatu tp EB dah lupa apa..
Adoi.. Sorry ek kak.. Lau akak ingat.. Nnti bgtau EB ah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...