K A W A N

Monday, April 4, 2011

Aku Perlu Berperang Esok Hari!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Hari esok adalah hari yang sungguh mendebarkan buat aku. Aku tidak seharusnya membuang masaku untuk mengemaskinikan entri sekarang ini. (Tak buang masa pun..) Namun atas rasa bertanggungjawab kepada sahabat-sahabat blogger yang sentiasa setia menanti dan membaca entri-entri terbaru aku makanya aku harus mencuri sedikit masa belajarku untuk anda semua. Sorry kalau bunyinya macam poyo okay.. Hehehe..

Ya! Aku tengah menambahkan ilmu di dada sekarang ini. Kerana esok hari aku bakal bertempur di medan kerjaya ku. Aku berharap agar aku dapat menyelesaikannya sebaik mungkin perkara itu. Aku memohon jasa baik sahabat-sahabatku semua agar dapat mendoakan yang terbaik buat diri ku dan apa yang bakal ku tempuhi esok hari, berjaya aku hadapi dengan jayanya dan Insha-Allah dipermudahkan. Amin.

Okaylah aku nak sambung belajar dulu. Nanti aku update entri lagi okay. Rasanya ada isu yang aku ingin kongsikan bersama-sama dengan anda semua lagi. Isu yang mungkin kurang disenangi oleh beberapa pihak dan kemungkinan besar perempuan. Insha-Allah esok aku kongsikan sekiranya ada kesempatan. Segala pendapat dan cadangan daripada anda semua amat saya hargai dan nantikan. Tunggu ye! Esok kita cite.

©EB | Aku sedang berfikir mengenai isu yang bakal aku kongsikan..

p/s: Hopefully isu tu tak menyinggung mana-mana pihak. 
p/s/s: Jangan lupa doakan kejayaan saya.. Insha Allah.
p/s/s/s: Gambar tu gambar lama, rambut sekarang macam kat profile tepi ni ----->

12 comments:

::p0t pEt iLa:: said...

gud luc en EB :)

::p0t pEt iLa:: said...

gud luc en EB :)

EB said...

@::p0t pEt iLa::
Thank Ila..

EB said...

@::p0t pEt iLa::
Thank sesngt!!..

taqiyue said...

semoga berjaya ya..

zazaw said...

good luck
:)
hehehe !

EB said...

@taqiyue
Thanks my 500.. hahaha...

EB said...

@zazaw
Thanks awak.. Appreciate that..

zati embong said...

hihi cepat ye Eb eh,takut ade org komen psal rambut ke?

tunggu entri Eb

EB said...

@zati embong
Sabar noh... EB main futsal lg mlm ni...
Kalau smpt mlm ni xpn esok pagi.. hehehe...
Insha-Allah..

Rmbt? Hehehe... Yg dlm gmbr ni ok x? ke kat tepi tu lg ok?

Chekgu Azrine said...

good luck then EB...tak sabar nak tunggu isu tuh...

EB said...

@Chekgu Azrine
Thanks Chekgu..
Insha-Allah berkat doa2 kalian EB bjaya..

Pasal Isu tu EB rasa nak story esok hari la..
Sbb EB baru je balik men futsal.. Penat n x smpt nak mgarang dgn baik skrg ni.. hehehe.. Sbr noh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...