K A W A N

Tuesday, April 19, 2011

My Header | Your Words??

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Hai semua sorry aku baru saja balik dari bermain futsal dan aku juga ingin meminta maaf hari ini agak lenggang daripada entri yang terbaru. Ya kesibukan melanda hari ini, dengan lawatan kerja ke RTM dan sekembalinya ke Office, banyak pula kerja yang perlu di'settle'kan. Oleh itu secara tidak langsung membantutkan idea serta masa untuk mengemaskini blog ini. Maaf semua..

Okay mungkin ada yang perasaan dan mungkin ramai yang tak perasaan akan sedikit  perubahan atau lebih tepat lagi penambahan yang berlaku pada blog ini. Tapi anda perasaan mahupun tidak perasaan itu bukan isu utama. Apa yang penting aku ingin bertanya dan berkongsi apa jua pendapat dan kritikan daripada semua sahabat-sahabat blogger mengenai penambahan ini.

Apakah penambahan itu? Hee.. Buat julung-julung kalinya aku telah membuat sebuah header khas untuk blog aku "EB's Wall", yang mana aku anggapkan sebagai hadiah kepada diriku sendiri. So kepada rakan-rakan bloggers sekalian, sudi-sudikan komen/kritik/cadangkan atau apa sahaja mengenai header ini;


p/s: Segala komen/cadangan/kritikan/pujian/hinaan/apa sahaja aku dahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih.. Sayang korang semua!!

16 comments:

FarhaNezam said...

nice!

EB said...

@FarhaNezam
Thanks Bro!!
Appreciate that!! Seriously...

OKED chokelat said...

waaaaaaaaaaa...semat2...=P

bloGGer sTory said...

nice..but tak salah if you buat banyak2 header and bagi kitorang tengok..then,dari situ you boleh amek vote mane yang banyak..and you can take it as your header blog..it just my suggestion.. ^^

germaine said...

Cantik ni header!! sy suka tu mata.. hehe

Lina said...

asantik po! itu parut2 mcm pirate de karabian woo..paling mahal!

storyfromme said...

cantik :)

EB said...

@OKED chokelat
Hahaha.. thank you.. thank you.. ^_*

EB said...

@bloGGer sTory
Thanks...
Ok nnti once ada masa I buat lg bebnyk design nnti u all blh la vote which one yg the best.. hehehe..
Idea kmu sngt bernas.. Insha'Allah sya buat nnti.. Nnti jgn lupa undi tau..

EB said...

@germaine
Hehehe thank you.. thank you...
Mata sy kecik ja ni.. Sepet lg.. hahaha... Btw thanks again..

EB said...

@Lina
Hahaha thanks kak...
Mmg tu parut tia kena edit sbb mau kaC tngk natural beauty.. Spya len kali org jmpa sya tia heran sya ada parut dmuka.. bnyk lg parut dimuka ni.. hehehe...
Mmg paling mahal.. Bikin sakit jantung beliau.. hahaha...

EB said...

@storyfromme
Thanks hehehe...

bloGGer sTory said...

heh ! da saya cadang..of course saye undi ;)

EB said...

@bloGGer sTory
Ok Cik BS.. hehehe.. Makasi ya...

Nabilah Liyana said...

suka2...cntik dan kreatif..:)

EB said...

@Nabilah Liyana
Thanks Nabilah...
Alaa biasa² je.. yg lain lg ranggi² hehehe.. Btw thanks so much.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...