K A W A N

Sunday, April 10, 2011

"1st Contest dari xcyber : Pose Depan Cermin"

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Di waktu petang yang mendung ditemani dengan tiupan kipas angin. Aku nak bagitahu kat korang semua yang aku naik join 1 lagi contest. Ya tanpa rasa malu dan segan. Hahaha.. Tak kisahlah apa orang nak cakap. Yang penting entri update aku happy korang pun turut happy. Tak begitu kawan-kawan?

Untuk contest yang aku nak join ini, nama contest ini "Pose Depan Cermin" yang merupakan contest pertama daripada saudara pemikir Sharul Amri atau nama glamer di dunia blog ini AM (xcyber). So aku dengan semangat "1Contest 1Blog" yang aku cipta sendiri motto ini mengumumkan dengan rasminya join Contest: "Pose Depan Cermin"

Seperti biasa untuk info lanjut contest ini. 
Anda boleh klik pada banner di bawah ini:-

Okay tanpa membuang masa mari kita lihat gambar yang aku pilih untuk contest ini:-


Hahaha.. Silap-silap.. 
Soley-soley, gambar ni memang diambil dari cermin kereta
tapi tak nampak muka so macam tak berapa nice kan. 
Jadi untuk gambar yang lebih sesuai aku pilih gambar ini:-



Okay gambar ni baru betul! Hehehe.. Berdua lebih baikkan. Gambar ni EB ambil masa buat photoshoot untuk Cik Awek masa cuti sekolah tahun lepas. Gambar nampak kotor sebab gambar tu EB snap thru cermin. So memang tak berapa nak clear. Tapi itulah buktinya gambar ni EB snap daripada cermin. Hehehe. Actually ada cerita disebalik gambar ni, kalau ada orang tanya baru EB cite okay? hehehe..


6 orang yang EB yakin suka tangkap gambar depan cermin:-
Pink Diva | Dilla Nur | Cik Yan | Ct.Keyrun | Aku Gadis | Niesa

Expired Date:
23 April 2011

18 comments:

anismelon said...

jom join contest anis lak..

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/1st-contest-anispic-percutian.html

EB said...

@anismelon
Mmm napa link tu x dpt search?

Niesa said...

hikhik..thanks tag...mmg suka sgt tangkap gmb depan cermin ni..heee~ btw niesa dah join..gudluck ye...(^_^)

izwanie azieda said...

eh eh cepatnya :) hee. cantik :)

EB said...

@Niesa
Hehehe bgs niesa.. bgs.. hehehe.. Good luck..
Pempuan lau x bgmbr dpn cermin x sah!
hahaha..

zati embong said...

hihi smart eb!good luck!

EB said...

@izwanie azieda
Cepatkn..
Bertindak mgikut arahan.. hahaha..

EB said...

@zati embong
Thanks Jat!
SO dah blh upload gmbr lum?

ayyu Hasmayyu said...

EB,..sy mw tnya..apalah kunun kisah disebalik tu gambar..cua cite cua cite...^^hehehehe

EB said...

@ayyu Hasmayyu
Hahaha mau tau juga ka?
Hehehe mcm ni cite dia..
Masa kmi sdng bposing sakan tu kn.. tetiba ada org ketuk2 tu cermin dr dlm.. sbb lama jg kmi bposing2 sana.. hahhaa... Ada org marah ni..
Sbb kmi x nmpk ba ddlm.. hehehe.. tp tu org nmpk kmi.. mluat kali dia..

akU GaDis said...

wahhhh~ gud luck ^^

ada mase t gadis buat ea :)

EB said...

@akU GaDis
Good luck to you too Gadis...

Ok man man loi.. (Pelan2..)

Almade Nespesor said...

Muehehe.. tQ 4tagging meh.
insyallah ada masa lapang.. sya join.. papa pun.. gud luck!!!

ayie said...

gud luck :)

EB said...

@Almade Nespesor
Hehe No biggie.. My pleasure...
Ya Insha'Allah juga.. Good luck.. hehehe..

EB said...

@ayie
Thanks Ayie.. Kmu jg.. hhehe..

Ayie said...

mau join tapi mane ada gambau.. hish.. pape pun, gud luck yep.. hahaha

moh le kite menyemak kat entry teman ni haa...
Hoit Bank Islam
Arghhh.. Bapak segan
Teksi Mitsubishi Evo

EB said...

@Ayie
Alaa join je.. Pegila senyum2 kat depan cermin kendian tngkp gmbo nyer.. hehehe...
Ok jap lg teman btandang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...