K A W A N

Friday, April 29, 2011

Laparnye...

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Hai korang semua. Terasa amat penat sekarang ini, aku baru balik dari Pasar Tani, Presint 2. Menghabiskan masa lapang, meng'candid' orang kat sana. Sekarang merasa amat-amat lapar dan letih. Asyik tangkap gambar punya pasal, aku terlupa nak beli makanan. Gelagat-gelagat orang yang membeli belah kat situ sudah mengenyangkan aku. Hehehe. Tapi hari ini orang tak berapa nak ramai, mungkin disebabkan cuti pada 1 Mei, jadi ramai yang mengambil peluang untuk kembali ke kampung halaman.

Buat sahabat-sahabat bloggers yang ada teriak-teriak kat "Kotak Teriak" aku, Insha'Allah aku teriak balik kat blog korang semua jap lagi okay. Aku dah teramat lapar dah sekarang ni. So aku nak masak dulu lepas ni aku terjah kat blog korang. Sementara tu aku sajikan korang dengan beberapa keping gambar lagi sambil-sambil korang tunggu aku. Hahaha.. 

Jom layan...

Kau tersenyum Ku tersenyum
Muka mereka laki bini, anak-beranak lebih kurang je kan..
Mereka bukan tawar menawar, mereka menyanyi..

p/s: Hohoho.. Jangan marah nanti kena jual.. 
Dah.. dah.. dah.. Aku dah mengigil dah ni.. Lapar wei..
.Adei.. Cik Dil tak masak ke malam ni??
Aku makan dulu ye kawan-kawan ku.. 

6 comments:

zeeck said...

shoot the cow~
gambar 1st tu da cun2 da..cool owh..

EB said...

@zeeck
Hehehe i'm lucky..
With a good lighting and timing..
Yeah!
Thanks bro..

cik Dil said...

ehh siape cik Dil tu??kedabak besauu nama dia eb tulis..ngenghehhh..

*alamak, dil x masak laa..tapau je..dil demam nii..T_T

EB said...

@cik Dil
Adalah.. Mana leh bgtau... Kesayangan daku.. hahaha..
Mmm napa x masak.. Hmm patutla eB lapar..

Demam? Alalala ciannyer.. Cpt2 mkn ubat.. Minum air suam bebanyk...

::p0t pEt iLa:: said...

cantek pic EB amik..

beli ape kat pasar tani?? ;)

EB said...

@::p0t pEt iLa::
Hehehe makasi Ila..
EB beli Kepak ayam bakar je..
Tu je eb bkenan.. Sbb plan nak grg ayam dgn nasi nak bt nasi grg.. hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...