K A W A N

Wednesday, April 27, 2011

Semalaman Bersama Adira!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Huuu penat.. Baru je balik dari main futsal. Sorry ye kengkawan semua.. Barulah ada masa nak menghadap laptop dan buka blog kesayangan aku ni. So aku pun tak tahu nak cerita apa dengan korang ni, tapi demi tak menghampakan hangpa-hangpa semua yang telah singgah ke blog aku ini. Aku nak share beberapa keping gambar semasa Pertandingan Bintang Khazanah '11 pada hari Jumaat yang lepas (22 April 2011) di MOF (Ministry of Finance).

Cerita pasal pertandingan ini aku tak berapa teruja nak kongsi tapi apa yang aku teruja nak kongsikan adalah beberapa keping gambar yang akan buat korang jeles dengan aku. Tapi jangan risau Insha'Allah di entri yang seterusnya aku akan ceritakan serba serbi pasal Pertandingan Bintang Khazanah ni. Okay anda semua nak tahu gambar apakah itu? Jom kita tengok sesama kat bawah ni. Kemari kemon!!

©EB | Adira - Ku Ada Kamu
Yeah! Aku bertemu dengan orang kampung aku Adira atau nama sebenarnya Siti Adira Suhaimi. Baru berusia 19 tahun, perwatakan dan fizikal Adira sangat-sangat comel, cantik dan kecik saja orangnya. Adira juga sangat sporting orangnya, tidak sombong dan suka melemparkan senyuman kepada siapa sahaja. Setiap ajak untuk bergambar bersama tidak pernah ditolaknya. Rasa terharus kerna lensa kameraku turut menjadi pilihannya. Thanks Adira.. Dia wangi.. Huuu...

©EB | Emcee (Nancy) with Adira
Emcee ni kawan EB, thanks sebab bagi chance kat EB untuk masuk kat VIP Room. Kalau tak mesti melepas nak shoot Adira. Hehehe.. She give me a lot of space and time to shoot Adira. Thanks so much Nancy! "Boleh Bah Kalau Kau!".

©EB | Adira posed with her fans
Last but not least, thanks to my friend Izzi because give me a ride for that night..
Thanks so much Izzi! Thanks for the ride and thanks for the satay..

©EB | Adira with Izzi
So buat setakat ini, ini adalah beberapa keping gambar yang ingin aku kongsikan dengan korang semua. Semoga terhibur!! Hehehe.. Komen-komen serta kritikan anda semua amat dialu-alukan dan digalakkan.

p/s: Aku dah ngantuk dah.. Nanti aku story lagi esok hari k... Daaa...

12 comments:

zati embong said...

tenung2 da macam rupa korean plak O.o

EB said...

@zati embong
Hehehehe suka ke x suke? hehehe...

nelly said...

wah ..jeles ni !!

EB said...

@nelly
Hehehe jeles jgn x jeles..
Tu la Cik Nelly xda..
Lau ada EB blh arrange photoshot.. hehehe.

Cik Ezy said...

adira mmg comel!
=)

EB said...

@Cik Ezy
Hehehe tau xpe.. Comel mcm Cik Esy juga kn.. hehehe..

Ezay Hadry said...

best nye dapat bergambar ngan adira..comel2..hehe

mOon jOhari said...

jeles!

EB said...

@Ezay Hadry
Best mmg best tp ada kisah sedih disebalik keceriaan ini.. huhuhuhu..

EB said...

@mOon jOhari
Hahahaha.. sila sila jeles.. hehehe

mOon jOhari said...

Jeles untuk ke2 kalinya bila bukak blOg EB... huh...! :p

EB said...

@mOon jOhari
Hahahaha nampaknya EB harus buat lagi entri ini ye.. hehehe.. spya smakin jeles.. hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...