K A W A N

Monday, April 4, 2011

Congrats SAM!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Yeah!! Tahniah buat Shaheizy Sam kerana berjaya menjadi Bintang Paling Popular sempena Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010. Lu memang hebat, lu memang berhak.

Klik PLAY untuk lebih feel..




Alhamdulillah beliau mendapat sepenuh kepercayaan dan sokongan daripada Mama beliau. Mama beliau memang sempoi hari-hari dok undi anak sendiri. Hehehe kantoi!. Tapi apa pun itulah kasihnya seorang Ibu. Percayalah Ibu anda sentiasa mendoakan anda malah tidak putus-putus berdoa untuk anda walau beratus ribu jauhnya anda daripada dia.

Sam bakal membawa pulang sebuah kereta Nissan Teana 2.0L yang bernilai RM137k dan set barang kemas Rafflesia edisi terhad yang bernilai lebih RM180k. Tahniah SAM! Atas 2 anugerah yang dimenangi. Ayat paling sempoi dari Sam "Terima kasih Dato' Siti sebab tarik diri" hehehe. Walaupun aku tengok sekerat jalan dah tadi tapi tidak dinafikan gandingan pengacara Kak Engku, Sharifah Shahirah dan Zizan RL sememangnya mengamitkan suasana.

Kehadiran Usop dan Abi Hurairah di penghujung acara meningkatkan semula momentum angerah tersebut walaupun sudah berada di penghujung acara. Memang lawak gila! "Pada sesiapa yang setuju Usop Wilchar umumkan pemenang ni sila angkat tangan macam saya.." Hahahaha.. Siap datang dengan Wilchar tu. Tu lah pentingnya english education.

Okaylah aku nak iron baju luk.. Tahniah kepada semua pemenang dah yang pasti tiada pengalah semua pun menang termasuklah aku.. hahahaha..

4 comments:

Cik Bidadari said...

betul... reza dia thn nie.... melimph ruahkan?

EB said...

@Cik Bidadari
A'aa nampaknya mcm tu la.. hehehe..
Murah rezeki.. Smoga lakonannya lebih baik dan lebih membawa kesan yg baik kepada semua... Insha-Allah..

Thumbelina Iena said...

comel juga ayat sempoi dia..haha
nice la, ada lagu pembakar semangat lagi mau iring baca ni entry =)

EB said...

@Thumbelina Iena
Omel kan.. hehehe..
Baru la semangat mau baca kn Iena.. hehehhe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...