K A W A N

Friday, April 22, 2011

P1Wimax Buat Hal!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.


Hadoiyai! Dia buat hal lah pula, dah 2 malam aku tak dapat online. Ni yang buat aku geram ni. Apa hal pula ni? Sebab cuaca ke? Selalu okay je.. Hmm geram betullah tak dapat nak kacau Cik Dil, Cik Jat, Cik Sophie, Cik Zoey, Kak. Nad, En. Adam Haiqal, dan ramai lagi Cik-cik, Encik-encik, Akak-akak, Puan-puan yang tak dapat nak diganggu.. Hadoi! Tak suke, TAK suke!!

Sorry ye kengkawan semua.. Disebabkan p1wimax getting slow lately maka aktiviti BlogWalking, BlogJogging, BlogRunning telah terbatas. Bukan sombong tak nak terjah blog-blog cun and comel korang tapi inilah permasalahan yang aku tengah hadapi sekarang ni. Deng!!


Okaylah gua nak breakfast luk. Pagi ni nak makan Nasi Lemak Paru, dah lama giler tak makan Nasi Lemak ni. Sekarang pun dah kecoh nak lemak mengemukkan murid-murid sekolah. Mm pandangan korang ni salah siapa? Salah pengusaha kantin ke? Salah guru-guru ke? Atau salah Ibubapa?

p/s: Makan susah, tak makan pun susah!

16 comments:

mOon jOhari said...

waaa...peyOt terus berbunyi pas tengok pic nc lemak yu...
yang salah ialah ibubapa...mls masak je bwk ank2 mkn Mc. D, Kepsy, Pizza dll...

EB said...

@mOon jOhari
Laaa g mkn g...
Nnti masuk angin..
Jgn skip bfast tau.. X baik..

A'aa btul suda tu..
Lau IbuBapa jaga pemakanan anak² x kn jd masalah kegemukan ni.. X blh salahkn pengusaha kantin..
Skrg ni lg dgn bermacam² fast food yg ada.. Hmmm..

mOon jOhari said...

jap lagi bekfas...pekerja yang baek katakan! hahahaha...

nelly said...

lapar tetiba ~~~

EB said...

@mOon jOhari
Ok bfast jgn x bfast.. X lama lg lunch plak..
Para gadis blh la bjimba²..
Lelaki klu x nak malu pergi MAsjid...

cik chopu said...

adoh lapar lapar lapar

EB said...

@nelly
Ciannyer.. G mkn ye Cik Nelly...

shezwan said...

wah... nampak sedap je.. yum2^_^

EB said...

@cik chopu
Makan
Makan
Makan
Jgn x Makan

EB said...

@shezwan
Bukan sahaja nampak.. Malah mmg sedap..
Hehehe.. Mkn tau jgn lupa mkn..

Gen2Merah said...

kami kat Tawau Sabah belum ada lagi P1WiMax ni.. paling kuat pun berukben selkom yang lembab salu bikin panas.. eee gerammm.. slow mcam ciputt

EB said...

@Gen2Merah
Hahaha lau di Sabah ada Unifi pki tu lg bgs.. Lg laju.. Ni p1wimax lembap sebab ada masalah pd server ni.. Baru td kwn aku kol customer service, dOrg bgtau tNGH BAIKI... Adei dah 2 mlm ni x online adoi2...

noorae said...

adoiya..nasi lemakkkkk T-T

Nabilah Liyana said...

sama la problm kita...nbila lak laptop yg rosak..lg susah nak bt bw..huhu

EB said...

@noorae
Ya nasi lemak.. hehehe..
Seminggu skali makan..
Ok kn.. Baru terasa nikmat. hehehe

EB said...

@Nabilah Liyana
Alaaa siannyer..
Bukan dr haritu lg ckp lappy da rosak ek.. X g repair² lg.. Alalala ciannyer..
Susah kn rasa x best lau x online.. Lg² lau x update entri kat blog. huhuuhh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...