K A W A N

Wednesday, April 13, 2011

I'm Shortlisted in Cik Epal Contest!



سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Alhamdulillah! 
Tak ku sangka dalam beratus yang join "Contest Cik Epal - B&W Picture".
Aku antara yang tersenarai dalam Top 25. Syukur Alhamdulillah!
Bangga kot! Mahu tak bangga beratus kot orang join!!
Menang kalah belakang cerita dah tersenarai ni pun dah cukup baik.
Thanks Cik Epal.

Eh! Aku cakap macam dah menang korang tak ingat contest yang mana 1?
Alaa yang banner contestnya macam ni:-


Jutaan terima kasih buat Cik Epal sebab menyenaraikan gambar aku dalam 25 yang terbaik. Mungkin berkat tuah pada gambar bapa dan anak buah aku dalam gambar tu kot. Hehehe.. Gambar ini diambil semasa Hari Raya Aidilfitri yang lepas. Aku melakukan sedikit toning pada gambar ini dimana aku mencantumkan B&W tone dan Sephia tone dalam gambar tersebut. Itulah pasal gambar tu nampak kekuningan. So bagi sesiapa yang belum pernah lihat gambar tersebut, kat bawah ni lah gambar yang aku pertaruhkan dalam contest tu.
Sila-silalah komen. Kot-kot ada kekurangan.



Kalau korang nak tengok Top 25 Contestants korang boleh klik kat sini:-

p/s: Korang doa-doalah aku menang. Nanti bolehlah aku berjimba-jimba dengan Cik Epal. Sesi menternak lemak itu pasti sebab itu hadiah utama. Hehehe.. Good luck to all Contestants!! 

6 comments:

Alinn Lou said...

tahniah2 ! style aa pic tu , sy join tp tak de dlm list =_="
hihih~

Nini Hartini said...

waaahhhh EB...tahniah2,..moga bleh menang.

EB said...

@Alinn Lou
Hehehe thanks Alinn...
Alaa xpe jgn sedih lepas ni belanja diri sendiri ternak lemak spya x sedih.. Skjp lg Eb balik nak masak la ni.. hehehe..

EB said...

@Nini Hartini
Insha'Allah Kak..
Ada rezeki tu adalah..
Hebat² smua yg ikut ni..

cik aryu said...

heee..hai

btw,gambarr ne mmg unik. ;)

EB said...

@cik aryu
Heee.. Hai Cik Aryu..

Thanks.. Hehehe.. Malu².. (Blushing..)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...