K A W A N

Tuesday, April 26, 2011

Vespa Degil Friends!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Hai semua, EB baru sahaja balik dari ceramah mengenai Cyber Crime, so hari ini agak lambat untuk update entri baru. Ceramah yang banyak memberikan info-info berguna kepada kita sebagai pengguna tegar Internet. Banyak kekurangan dan kelebihan dalam kita merentasi kecanggihan teknologi dari masa ke masa. Insha'Allah aku akan ceritakan dalam entri yang lain.



So pada malam semalam, EB telah ditag oleh Ummi Alisha, jadi nampaknya EB kenalah menyiapkan tugasan yang diberi. Tag yang diberi ni bertajuk "Vespa Degil Friends" anjuran En. Azizul Hakim kita.  So pada sesiapa yang nak berkahwin berkawan dengan Si Azizul Hakim ni bolehlah klik banner kat tepi ni ye. Bila anda join, anda akan dimasukkan dalam bloglist Vespa Degil dan secara tak langsung akan jadi peserta GiveAway Blog Vespa Degil. Menarikkan? So apa tunggu lagi? Jom!

Jom! Saya nak jadi kawan Vespa Degil!!

Dekat Blog Vespa Degil ni anda boleh baca banyak cerita pasal Vespa-Vespa yang Degil.
Hehehe.. Anda juga boleh dapat info-info menarik dan terkini daripada blog beliau. Dan untuk rekod terbaik beliau, dalam masa 4 bulan follower beliau sudah mencecah 400 orang. Hebat bukan? So pada sesiapa yang ingin mendapatkan tips-tips bagaimana nak dapat follower seperti itu, anda bolehlah terjah ke blog beliau. Tapi ada baiknya anda join "Vespa Degil Friends" ini kemudian anda terjah. Lagi best! Dapat join bloglist, dapat jadi peserta G|A dan dapat berkenalan dengan beliau. Yeah!

Ok EB nak Sahsa Ghaff join "Vespa Degil Friends" ni.

Expired Date:-
11 Mei 2011


6 comments:

zOeY zAu YaH said...

wahh ceramah lak yer...bgus2..hihi

EB said...

@zOeY zAu YaH
Ye ceramahnya best Zoey.. Nnti EB cite k.. hehehe.. Lepas ni tngu entri Adira luk.. hehehe..

azizul said...

thanks EB sebab sudi join..
yeah....terima kasih tentang ulasan...
singgah selalu..
blog ni best
happy blogging...

zati embong said...

aloh,jat sgtlah tidak berani dgn adik beradik motor ni.hihi

EB said...

@azizul
Hehehe... Xda hal bro..
Lebih baik memeriahkan keadaan kn.. hehehe.. The more the merrier...

Yupp ikatan Ukhwah mcm ni la yg kita mahu... Teruskn berblogging ke arah kebaikan...

EB said...

@zati embong
Hehehe napa x berani?
Ada pengalaman pahit ka?
Hehehe.. Ce cite ce cite...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...