K A W A N

Monday, April 4, 2011

Canaikan Pagi-Pagi Anda..

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Haa mesti semua orang masih kemaruk lagi dengan ABPBH 2010 yang berakhir dengan Shaheizy Sam ditabalkan sebagai Bintang Paling Popular bagi Tahun 2010 yang lepas. Ok kita lupakan pasal benda tu kita beralih pula kepada sedapnya sarapan pagi aku hari ni. Semalam aku berblogwalking ke blog Cik Dil - Kerana Manisnya Epal, ketika itu terlihatlah sejenis makanan yang membuatkan aku juga turut merasakan rindu untuk makan makanan tersebut. 

Ya! Makanan itu adalah nasi yang berwarna biru iaitu Nasi Kerabu yang menjadi kegemaran Cik Dil. So semalam aku ada menyatakan pada Cik Dil yang pagi ni aku pun nak makan Nasi Kerabu. Tapi nampaknya pagi ini, hajat untuk menikmati Nasi Biru itu terpaksa aku batalkan. Ini disebabkan oleh sekeping nota yang ditinggalkan di atas meja;

©EB | Nota yang ditinggalkan Akak PA
Sila abaikan nama panggilan aku di office. Jangan nak bahan aku pula.. Hahaha.. So kengkawan semua jom breakfast. Aku makan roti canai pagi ni. Anda pula?? Jangan skip breakfast anda tau. Tak baik untuk kesihatan.

Mr. Google Courtesy 
p/s: Cik Dil, EB makan roti canai jangan jeles. hehehe..  Huu dah lama tak breakfast dengan roti canai ni..

10 comments:

tomatokering :) said...

waa! bak r sikit !!

EB said...

@tomatokering :)
Ambik je... xda sape marah pn.. hehehe...

KatekateKite said...

pagi ni sarapan 2keping biskut + secawan teh o... =)

EB said...

@KatekateKite
Biskut apa? Cukup ke?
Kalau EB mau² 5 keping juga baru ckup... hehehe..
Pasni nak tukar minum susu la...

cik Dil said...

wowww..cam sedappp..anta sinii sikittt..

Ezay Hadry said...

sedap weh roti canai tu..nape roti canai kat kolej aku nampak tak sedap..yang Eb punya nampak sedap..haha

EB said...

@cik Dil
Bukan lg mcm.. Mmg sdp awak.. lg sdp klu EB yg suap.. hahahaha.. suap guna hidung.. hehehe..

EB said...

@Ezay Hadry
Sebab ini Melayu yg buat.. hahaha...
Tu la sedap Hadry.. hahahaha...

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy suka roti sardin dan roti canai jagung. nyum nyum.
EB gambar lawa laa
Katak Puru boleh dimakan???"

EB said...

@.::: Princess MOMOY :::.
Waaa roti sardin tu pena lg eb mkn..
Roti canai jagung tu caner?
Ce citer ce citer..

Alaa biasa2 je...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...