K A W A N

Saturday, April 16, 2011

Contest "Aku dan Kaca Mata"

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Hari ini tak sempat nak update entri baru maaf ye kawan-kawan semua. Hari ini aku menyibukkan diri dengan melakukan kerja-kerja rumah yang lazimnya dilakukan oleh seorang isteri ataupun wanita. Memandangkan aku masih lagi bujang, makanya semua kerja-kerja ini harus dilakukan sendiri. Oh terlupa aku pergi main futsal Liga Super KBS juga hari ni. Okaylah, aku nak bagitahu kat korang semua bahawa malam ni aku nak join satu lagi contest. Contest apa? Haa korang tengok banner kat bawah ni. Aku bagi besar punya...



Nampak tak banner tu? Mustahil tak nampakkan. Okay kali ini aku join pula contest "Aku dan Kaca Mata" yang difikirkan oleh Cik Fara VaVaVoom. Aku follow sebab ada juga koleksi gambar aku dengan kaca mata, kalau tak ada tak ikutlah jawapnya. So kepada sesiapa yang berminat nak join contest ni, korang boleh klik pada banner di atas ni. Okay gambar kat bawah ni aku pilih untuk contest ni.


Cik Fara ni kata, dia nak tahu apa sebab aku suka/sayang kat kaca mata ni. Okay aku sayang kat kaca mata ni sebab kaca mata ni dah takde dah, dah patah aku terduduk hari tu. Bila kaca mata ni dah tak ada baru aku rasa sayang. Rasa sayang duit aku kan. Hmm...

Ok dah settle dah.
So aku nak tag 4 orang untuk join contest ni juga:-

Expired date:
30 April 2011

p/s: Good luck to me and to you all. Siapa yang tag aku ah? Aku lupa lah...
p/s/s: Sila abaikan lubang hidungku.. Hehehe...

26 comments:

Cik Bidadari said...

alahai... kesiannya... takpa2... beli baru okey...

EB said...

@Cik Bidadari
A'aa nnti bli baru la lepas ni.. ehhehe..
Thanks awak..

Sophie Al-yahya said...

ah sedihnya.. good luck for the contest EB =)

EB said...

@Sophie Al-yahya
Hehehe thanks Sophie..
Insha'Allah ada rezeki dpt la.. ehhehe..

zOeY zAu YaH said...

gamba yg unik.org len letak gamba pakai mende alah tu tp awk letk bwh hihi g.luck tau

EB said...

@zOeY zAu YaH
Sebab tu EB letak gmbr ni...
Boringla asyik pki kat mata tu je kn...
Mesti buat smthg yg lain dr org lain..
Sbb EB tau mesti ramai yg pki kat mata...
Insha'Allah.. hehehe thanks Zoey..

zati embong said...

Alahai Eb, xcukup ke kerusi smpai g duduk atas spek?haha

EB said...

@zati embong
Sebab spek tu duduk atas kerusi la EB tduduk...
Hehehe lau spek tu atas meja x la eb tduduk spek tu.. huuhuhu..

zOeY zAu YaH said...

eh hencik EB photographer meh? sorry saya jakun hahaha

EB said...

@zOeY zAu YaH
Hehehe tak la.. Tukang Foto je.. hehehe...
Jakun ek.. Xdala.. EB bukan pro pn....

zOeY zAu YaH said...

aiseh merendah diri lak hihi...tgk dari gamba cam pro sgt2 dah..

EB said...

@zOeY zAu YaH
Xda la.. EB still bljr lg..
Bnyk benda lg yg x tau.. huhuhu..
Mcm Zoey juga la.. Dulu kesian je kn...

KUREKURE COMEL said...

laaa..kenapa tak pakai...hehehe....

semoga berjaya...heheh..

EB said...

@KUREKURE COMEL
Hehehe baru la lain dr yg lain kn..
Mmm MESTI kena pakai ke? Alalalala..
Ni x kira ke?
Aku - Aku ada kat dlm gmbr tu..
dan
Kaca Mata - Ada kat atas meja..
So aku dan kaca mata.. hehehe..

hidayah saari said...

good luck EB :D

EB said...

@hidayah saari
Thanks awak.. hehehe..

OKEdChokelaT said...

haaa..yg ni blum join contest...hehehe...alamak...xbyk gmba berkaca mata...huhu..nak kena selongkar album2...gud luck...heeeee

EB said...

@OKEdChokelaT
Hehehe join2.. EB tag awak sekali la ek.. Oraits...
Selongkaq jgn x selongkaq.. hhehehe.. good luck...

OKED chokelat said...

waa...da kena tag...WAJIB join..tapi kite makan dluuuu.....

EB said...

@OKED chokelat
Hehehe betul..
Mkn jgn lupa..
Eb baru nak masak.. hehehe..

FIRDAUS HUSAIN said...

spek apa ni ?

EB said...

@FIRDAUS HUSAIN
Gucci.. hehehe..

Fara VavaVoom said...

kesiannnya. haha tulah lain kali nk duduk tengok2 . kihkih . thanks ea join :) fara akn publish top 20 28 atau 29 nanti. masih dlm pencarian :) btw, fara da publish semua blogger yg join .
http://farayusnairita.blogspot.com/2011/04/update-contest-aku-dan-kaca-mata-dah.html

EB said...

@Fara VavaVoom
Haaa tula x perasaan masa tu..
MMmm apa leh bt.. Da pth da.. X blh nak bt pa da.. Nnti beli lain lg la..
Thanks tau inform..
Ok EB tngu tau.. hehehe

cik najihah said...

gud luck :)

EB said...

@cik najihah
Thanks awk.. hihihi....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...