K A W A N

Saturday, April 2, 2011

3rd Round!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Hai semua. Sekejap lagi aku nak gerak pergi main Futsal di Kompleks Futsal Putrajaya, Presint 18. Pada sesiapa yang tinggal dekat-dekat dengan Putrajaya bolehlah datang sini sebab ada Pertandingan Futsal Liga Super KBS. Pertandingan Futsal ni dah masuk pusingan ke-3 dah, 2 minggu lepas pertandingan terpaksa ditunda disebabkan hujan lebat.

So kawan-kawan semua doakan team aku berjaya petang ni okay. Semoga kami dapat menyediakan bekalan yang cukup untuk ke pusingan yang seterusnya. Oh ya tak rugi datang sini sebab sambil-sambil tengok Futsal, anda juga boleh join aktiviti-aktiviti yang disediakan oleh pihak penganjur (KBS) seperti pertandingan karaoke, juggling bola, dan bermacam-macam lagi yang mana turut menyediakan pelbagai rupa bentuk hadiah. So pada sesiapa yang tak tahu nak buat apa petang ni datanglah pergi Presint 18 ni. Nanti boleh jumpa EB juga. Hehehe...

Okaylah aku gerak luk okay. Brader-brader yang duduk rumah sekarang ni datanglah sini boleh bagi sokongan anda kepada aweks-aweks yang main Futsal nanti. ^_*


p/s: Warm Up!

6 comments:

NUUR AN NOR said...

gud luck yer incik eb. chaiyok3!!!

zati embong said...

Eb.good luck k.main2 jugak,tp jgn smpai injured plak O.o

EB said...

@NUUR AN NOR
Patutla rasa bersemangat rupanya dapat sokongan dr Cik Nuur An Nor.. hehehe makasi..
EB menang td.. yeah!

EB said...

@zati embong
Thanks Jat...
Syg Ejat... Hee.. ^^
Mmm Alhamdulillah.. Just kena siku telinga je td.
Nasib baik x injured.. Alhamdulillah game kali ni EB men bgs.. yeah!

phee ungu said...

lau dtg nk jumpa en eb je boleh ? ;p ~hee . aweks - aweks futsal ramai , tu y en. eb pun ad , kan . kan . kan . ;p

EB said...

@phee ungu
Boleh jer.. hehehe..
Tp En.EB men futsal so x blh la dating..
Tapi EB sngt mghargai sokongan.. hehehe...

Aweks2 tu x bkenan pn tngk En.EB.. sbb x hensem..
Sedar diri ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...