K A W A N

Friday, April 15, 2011

Tension?? Tengok Ni..

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm

Al-salāmu'alaykum WBT.

Siapa yang rasa-rasa tension, feed up, takde mood, atau apa saja yang tak kena. Aku syorkan korang tengok YT ini. Best! Aku suka, so aku rasa korang pun akan mesti suka juga. Hehehe.. Cerita panjang lebar pun korang tak faham juga. So korang layan je lah YT ni.


p/s: Memang layan beb! Gua tak tipu..

14 comments:

[k]o{q}i[n] said...

biasala tu, kalo dh bosan, org akn wt ape je...huhu

cik chopu said...

haha. kawan dia kat sebelah boleh muka serius je. terbaik dari bendang

EB said...

@[k]o{q}i[n]
Hehehe tau xpe.. Dia mmg kreatif.. Dngr2 da jadi artis da skrg ni.. hahaha...

EB said...

@cik chopu
Tau xpe.. Kawan dia ciciwa kot tu yg x da feeling tu.. Cian delo.. hehehe...

zOeY zAu YaH said...

kahkahkah kwn kat seblah tu mmg x de feeling lgsung haha...

EB said...

@zOeY zAu YaH
Tu la nye..
C kwn ni bukan men smngt lg miming smbl menari lg..
Tarian sesama duduk namanya ni.. hehehe..

Niesa said...

kmk tag ktk agik..ehe..malam! =)

http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

EB said...

@Niesa
Hehehe syukran syukran..
Lak mek bt... Mek tngh edit gmbr..
Mun da siap mek bt k..

fadhdeela said...

dah tgkk..sumpah lawakkk hihihi

meh sini: Video: Model Jatuh Tergolek!!

sini jugak: Maharaja Lawak Minggu 3 - Sepahh!! Mmg Lawakks!

EB said...

@fadhdeela
Hehehe tau xpe..
Waaa da kluor da YT...
Yeahh td pgi layan movie China luk.. hehehe

Ain Abia said...

hahaha mmg layan la YT ni hahaha.. kawan dia kat seblah tu putus cinta ke? ke tak tahu nak senyum mcmmana? hahaahha lawakss...:)

EB said...

@Ain Abia
Hahaha tau xpe.. Ingat kwn dia nak supportkn.. Rasanya lau kwn dia support mesti lg best YT ni kn.. eheheh... btw dia mmg pndi mghiburkn diri dan secara x lngsng kita yg mnonton....

shezwan said...

otai lah mamat ni.. ni barulah giler hindustan.. chaiya2!! haha XD

EB said...

@shezwan
Ni bukan lg giler bro..
Ni la yg dinamakn tahi hindustan..
Sama mcm org tahi game.. hahaha..
Layan bro.. Tp dia mmg bgs...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...