K A W A N

Wednesday, April 13, 2011

Aku Ingat Hari Ni Hari Khamis!

سم الله الرحمن الرحيم
bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm


Al-salāmu'alaykum WBT.


Tadi pagi nasib baik tak pakai batik. Mati-mati aku ingat hari ini hari Khamis. Nasib baik aku tak pakai. Kalau pakai boleh dijadikan bahan untuk lawak antarabangsa pagi Rabu ni. Dahlah aku memang menjadi perhatian awek-awek dalam bas tu. Mana taknye dah aku seorang je lelaki dalam tu. Oppss lupa 2 orang termasuk driver. Hehehe.. EH! Tapi bila masa aku ada batik? Hahaha.. Batik aku dah arwah dah selepas dia melekat kat iron suatu masa dahulu. Tak nak ceritalah pasal baju batik tu. Sedih.. Ok skip skip.. Hehehe..

Pagi ni Insha'Allah aku nak sambung entri pasal "Bilalah Sekolah 'Kandang Ayam' Ku Akan Bertukar Konkrit??" ke bahagian 2 pula. Insha'Allah bila dah selesai aku akan publishkan. So pagi ni korang breakfast apa? Memandangkan aku bangun agak awal hari ni iaitu pada jam 5.45 pagi maka sempatlah aku goreng lebihan nasi semalam. So bolehlah aku bawa bekalan ke Office pagi-pagi ni. Tak ya beli-belah lagi kat Cafe. Korang nak tahu aku masak apa? Hee...

Google Punya!
Aku masak Nasi Goreng Ikan Masin kawan-kawan. Hehehe.. Sorrylah aku terlupa nak ambik gambar sebelum selesai melantak tadi. Siap-siap makan baru teringat nak ambik gambar tapi masalahnya yang tinggal bekas je lagi, isinya semua dalam perut. Hehehe. Sorry ye.. Korang makan apa pagi ni? Makan apa-apa pun tak kisah kawan-kawan ku, apa yang penting jangan skip breakfast anda.

Okaylah aku nak buat nescafe O dulu. Korang layanlah dulu sarapan korang okay. Daaa...

12 comments:

Ayie said...

^.^

EB said...

@Ayie
^_*

SoLy SoLicious said...

bse pkai batik 1hb nan 15hb ^^

Cik Ezy said...

eh.. ari ni bkn ari jumaat ke?
ekeke

EB said...

@SoLy SoLicious
Oh 1hb dgn 15hb ja ek?
Katner tu?

EB said...

@Cik Ezy
Nak sngt hari Sabtu nmpknya.. hehehe..

ejulz said...

haHa.. batik arwah bro..haha.. aritu penah tgk pompuan bawak bas..

Nak mintak pandangan sikit.. heHe "Urat Oh Urat kenapa berdenyut!! "

cik chopu said...

huyoooo menyelerakan.

EB said...

@ejulz
Ya dah arwah dah batik aku.. Da bt lap dinding dapur dah.. Hahahaha...

Oh pernah nmpk.. Ok juga dia bawa bas tu.. Tp muka nmpk tension lah.. hehehe..

EB said...

@cik chopu
Confirm myelerakan lagi la bila da lama x mkn nasi grg ikan asin ni.. hehehe.

shaFazie said...

menyelerakan memandangkan ngah lapo nie hehee

EB belanje azie lah hehehee..:)

EB said...

@shaFazie
A'aa EB pn tngh lapo balik ni.. Balik rumah tngh nak fikir nak masak apa... hehehe..

Belanje? Mmm.. kalau EB masakkn nak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...